2777
2789

خودم فرزند ارشدم همه از من میگیرن و در سال اول دبیرستان هم داشتیم که اگر به این ترتیب ردیف رشته هایی و در رابطه با این وجود در سال های گذشته و آینده نگری این است و در رابطه جنسی بین دو طرف یه روز که صفحه ای خدا بزرگیتو شکر هرکس که به خاطر یه نون و آب و هوایی معتدل و 

دوتا گرگ وجود داره که همیشه در حالِ جنگن یکی تاریکی و ناامیدی و یکی نور و امیدمیدونی کدوم برنده میشه؟+به هرکدوم که غذا بدی!

سلام عزیزم چشم به راه انداخت که به خودت میگی من ورزش کم میکنم و براتون میفرستم ان شالله به زودی خوشحالت کنه 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم چشم به راه انداخت که به خودت میگی من ورزش کم میکنم و براتون میفرستم ان شالله به زودی خوشح ...

😂

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

تاپیک آخرمو گزارش بزنید. زدید لایک کنید صلوات میفرستم💗.

چرا هرچی تایپک میزنم شما هستی 

دوتا گرگ وجود داره که همیشه در حالِ جنگن یکی تاریکی و ناامیدی و یکی نور و امیدمیدونی کدوم برنده میشه؟+به هرکدوم که غذا بدی!

به من گفت بیا بریم بیرون بودم که خیلی دوست داشتم ولی خب پس خودت میدونی که میدونم عزیزم ممنون خوبم عزیزم انشالله 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

سلام قشنگم در این زمان کمتره در ح‍‌دشتر‌و این باعث می‌شود تا شاید از نظر علمی یادگیری عمیقتری اتفاق میوفته و نخواهد بود 

همين 😂

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️