ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
[QUOTE=47994802]پیگیری کردین؟ من فعلا مجبورم درس بخونم ولی بعدش شاید اقدام کنم ی مدت تئاتر بازی میکردم[/QUOTEباید جدی باشی اگر میخای بازیگر شی و اینکه رشتت چیه/
ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونهای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
چاق شدن كه راحته غذا بيشتر بخورو بخواب چاق ميشى😂😂😂
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
من باشگاه چسبیده به خونم😀ولی نمیرم هیچکس نییست پسرمو بزارم پیَشش
براى ماهم روبروى خونمون باشگاه ولى اونجا پسرم و قبول نكرد سر خيابون ميرم اينجا محبورم ماشين ببرم و جاى پارك. و اينا ولى خوب گفت اشگال نداره پسرت و بيارى شمام بپرس شايد جاى ديگه قبول كردن ببرى
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....