2777
2789
عنوان

تاپیک بچه خوشگلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 253 پست

منم دوست دارم رانندگي ولي برم شوهرم ماشينش رو نميده كه 

کوتاهی زمان را وقتی فهمیدم که در کنارت بودم و طولانی بودن آنرا وقتی فهمیدم که در کنارم نبودی پـــــــــــــــدرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه ثبت نام کردم  راستی من عکاسی میکنم نه حرفه ای ولی درحد آماتورم نیستم 😊😊😊😊 یکم از حال ...

منم فوق ديپلم عكاسي و فيلمسازي دارم

کوتاهی زمان را وقتی فهمیدم که در کنارت بودم و طولانی بودن آنرا وقتی فهمیدم که در کنارم نبودی پـــــــــــــــدرم
دیگه ثبت نام کردم  راستی من عکاسی میکنم نه حرفه ای ولی درحد آماتورم نیستم 😊😊😊😊 یکم از حال ...

کدوم پارک میرین؟

هر وقت حوصلم سر رفت بیام  گپ بزنیم😉

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
بچه ها من  تصمیم گرفتم لاغر شم گواهینامه مو بگیرم ازین انزوا و خونه نشینی دربیام  شوهر ...

عزيزم منم از امروز بعد چن سال دوباره ميرم باشگاه دعا كن اين اضافه وزن لعنتى رو كم كنم 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
به به چقدر عالی😍

ميرم ميام اصل ميدم اكه دوست داشتى 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
عزيزم منم از امروز بعد چن سال دوباره ميرم باشگاه دعا كن اين اضافه وزن لعنتى رو كم كنم 

واسه منم دعا كنيد يه كم چاق بشم