2777
2789
عنوان

تاپیک بچه خوشگلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 253 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها من  تصمیم گرفتم لاغر شم گواهینامه مو بگیرم ازین انزوا و خونه نشینی دربیام  شوهر ...

منم شوهرمو دو ساعت میبینم 

همش پیش رفیقاشه😤😤😤😤😤

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
ای بابا😞 همه میدونن خو وینستون مرده

عزيزم منظورم شخص خودتون نه اون اسم مستعار

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

منم رفتم بااای✋️

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
بچه ها من  تصمیم گرفتم لاغر شم گواهینامه مو بگیرم ازین انزوا و خونه نشینی دربیام  شوهر ...

گواهی نامه دو ماه نهایتا

بنظرم برو کلاس شنا اگه نرفتی قبل مدرک مربیگری بگیر سرگرم شو

خیلی خوبه

برو هفت هنر ی ساز یاد بگیر

خونه نمون افسردگی بد دردیه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
وا کجا کجا

اخه جوابم و ندادين😩😩

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

دیگه ثبت نام کردم 

راستی من عکاسی میکنم نه حرفه ای ولی درحد آماتورم نیستم 😊😊😊😊

یکم از حالت انزوا خارج شدم قبلنا بدتر بودم 

تقریبا هرروز پسزمو میبرم پارک