2777
2789
عنوان

تاپیک بچه خوشگلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 253 پست
گوش نمیده خیر ندیده که... میخاد وابسته باشه شوهرم بهش....اینجوری راحت دخالتم میکنه😤

😕😕😶

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

‏واسه بابام تعریف کردم یکی ۲۰۶ میخواست ولی باباش با لکسوز سورپرایزش کرد

بابام گفت آفرین به دختره!

گفتم چرااا

گفت چون با اینکه باباش مایه داره به ۲۰۶ راضی بوده!

اصلا نمیتونستم از این زاویه ببینم این موضوع رو 🤐

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
‏واسه بابام تعریف کردم یکی ۲۰۶ میخواست ولی باباش با لکسوز سورپرایزش کرد بابام گفت آفرین به دختره! ...

یکم پیش خوندم اینو اونقدر خندیدمممم😂😂😂👌

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
یکم پیش خوندم اینو اونقدر خندیدمممم😂😂😂👌

😂

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
آخه یکی نی بگه وابسته پسر هستی غلط میکنس واسش زن میگیزی😑

همون بخدا 

دهن پسره رو سرویس می کنن از بس تو گوشش می خونن زن بگیر زن بگیر 

عروس که میارن انگار سرشون هوو اومده

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن
همون بخدا  دهن پسره رو سرویس می کنن از بس تو گوشش می خونن زن بگیر زن بگیر  عروس که میارن ...

میدونی اینا میگن بزار پسرمون زن بگیره نیاز جنسی اش برطرف شه 

حتما😐😐😐

بعدش دهن عروس رو سرویس میکنسم نمیزلریم بددن ما آب خوش از  گلوش پایین بره 

ببخشیدا مهدیس جون