2777
2789
عنوان

تاپیک بچه خوشگلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 253 پست

منم که چریم

متولد ۱۸۷۴

خیلی خوشگلم خییییلی

زییییاداااا

چاقو تو دست و بالتون نباشه چون کار دست خودتون میدین😥

هر کی هم مخالفه بگه من انتقاد پذیرم💣💣💣💉🔫🛠🗡⛏

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۱سالمه  یه دخمل ۳ساله دارم  خودمو دخترم هم خیلی نازیم بااین تفاوت که دخمل شکل شوهرم ...

اخی عزیزم♥️♥️

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

بسم الله 

اینجانب غزل هستم

دختر بابام

عکس پروفم پسرمه(البته اگه باباش بیاد😜) 

دخمل خوبم هسم

خیلییییم خوجملم

خیلییییییم عالی💃💃💃💃

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
عکستو تو تاپیک عکس بازی دیدم خانومی شما خودتو تو دسته ی معمولیا قرار بدی من باید برم بشینم تو دسته ...

عزیزمی😍

خود شاخ پنداری بده خب

غرور داشته باشی خدا ی شبه هر چی داری میگیره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
شما لطف داری😍😍  من از خوشگلا خوشم نمیاد میرم تاپیک دورهنی زشتارو بزنم👼👼

بزن منم میام

البته من شمارو هم دیدم 

یادته فک کردم عروسی گفتم پیرهنم سفیده 

گفتی نه پیرهنم قرمز بود.خوشگل بودی.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

دوستان مدير سايت چرا عكسمو تاييد نميكنه!؟

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
نمیدونستی؟😥

چيو كه شما مرد هستين 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
امیدوارم دوستای خوبس باشیم واسه هم من تو سایت دوستتی زیادی دارم  همشونم خوب ان  ازینکخ د ...

خب استارتر عکستو بزار فیض ببریم از زیبایت گلم😍

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ