2777
2789
عنوان

تاپیک بچه خوشگلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 253 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گناه تو خوشگلیته خوشگلی دردسر داره

پیر و جوون خورد و کلون عشقتو زیر سر داره

هزار هزار کشته داری هزار هزارتا بیقرار

کی این همه فدایی و سپاه دربه درداره

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
بله مرتیکه اجنبی

چرچيل مرده

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
میشناسین منو؟

عکستو تو تاپیک عکس بازی دیدم خانومی

شما خودتو تو دسته ی معمولیا قرار بدی من باید برم بشینم تو دسته ی زشتای بیریخت  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خودم نزدیک ۳۰ سالمه  خیلی خوشگلم خیلی نازم  یکم شوخ طبعم یه پسر خوشگل دادم که طبیعیه خو ...

منم ۲۱سالمه 

یه دخمل ۳ساله دارم 

خودمو دخترم هم خیلی نازیم بااین تفاوت که دخمل شکل شوهرمه....😊

ولی خب ما خانوادگی خوشگلیم بعله😉😉😉😉

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂

من نفيسه هستم ٢٤ سالمه 

خوشگل هم كه علف بايد به دهن بزي شيرين بياد

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم