2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته ولی فکر بهش هم ادمو بیمار میکنه

چرا اینو میگین،ادم جسمش بیماره میره بیمارستان روحش بیماره خب طبیعتا باید بره بیمارستان مخصوص روان 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

عزیزم شما برو دکتری ک با بیمارستان دولتی کار میکنه،اگر تشخیص بده نیاز ب بستری هست یرات مینویسه میری دولتی،بیمه داشته باشی دولتی هزینش کمه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

من پرستارم عزیزم برو اورژانس بیمارستان روان ازت شرح حال میگیرن مخصوصا اگه افکار آسیب به خودت یا دیگران رو داری حتما برو روانپزشک ویزیت میکنه و کارهای لازم انجام میشه دیگه خودشون تشخیص میدن چیکار کنن 

جوجه پرستار

چرا اینو میگین،ادم جسمش بیماره میره بیمارستان روحش بیماره خب طبیعتا باید بره بیمارستان مخصوص روان

روان خیلی مهمه باید انکارش کزد و بهش دامن نزد وکرنه عود میکنه دکتر خوب هم نداریم یه مشت قرص و دارو میدن ادمو بدتر میکنن بدن خودش خودشو ترمیم میکنه اکه خیلی شرایط حاد شد باید دکتر رفت همش تلقینه 

.

من پرستارم عزیزم برو اورژانس بیمارستان روان ازت شرح حال میگیرن مخصوصا اگه افکار آسیب به خودت یا دیگر ...

نگران هزینه اش نباش اصلا خیلی خیلی کمه اگه بیمه داشته باشی که تازه هیچی 

جوجه پرستار

روان خیلی مهمه باید انکارش کزد و بهش دامن نزد وکرنه عود میکنه دکتر خوب هم نداریم یه مشت قرص و دارو م ...

ببخشید شما دکتراتونو از کجا گرفتید؟ 

تو هر وقت تونستی آبریزش بینیتو کنترل کنی تغییرات اپی نفرین و نوراپی نفرین مغزتم میتونی کنترل کنی

هرچیزی راهی داره اینهمه گارد چ خبره

تا ی جایی با ورزش و مشاوره اوکی میشه از ی جایی ب بعد هم نیاز دارو هست مثل تمام بیماری ها! 

ببخشید شما دکتراتونو از کجا گرفتید؟ تو هر وقت تونستی آبریزش بینیتو کنترل کنی تغییرات اپی نفرین و نور ...

منم حرف شمارو زدم وقتی دیگه حاد شد دارو نیازه ولی اکثر دکترها همون اول به دارو میبندن ادمو خودم یه مدت به شدت حالم بد بود چند دمتر رفتم همشون وتسم یه مشت قرص نوشتن ولی ترسیدم بخورم یه مدت رو خودم کار کردم شبا قران و .. بعد یه مدت خودبه خود خوب شد ممکن بود دارو اپی نفرین و...مغ ز رو کم کار کنه و تنبل یه حورایی به دارو معتاد کنه بدنو چون اگه از بیرون وارد بشه بدن دیگه تولید نمیکنه کم تولید میکنه

.