2777
2789

اصلا باباها ی دوستام رو میبینم دلم میخواد منم بابای اونطوری داشتم همیشه پشتشونن 

جلوی همه حداقل پدر من جواب سلام دو نمیده نشده یبار بیاد بغلم کنه وقتی بچه بودم بابام با هزار تا فحششش منو میبرد مدرسه بابای دوستام با مهربونی میارند با مهربونی باهوش صبحت می‌کنند بغلشون می‌کنند بوستون می‌کنند پدر من حتی نمیگه مردم ؟ زنده ام ؟

الان من واقعا افسردگی دارم از بچگی داشتم الان خیلییی زیاد شده یخاطر اینکه مدام مسخره شدم توسط خانواده به خاطر افکارم و عقاید من رو بی ارزش می‌دونستن و میدونن حالم خیلی بره امیدوارم پدر و مادراتون اینطور نباشه بخدااااا محبت یه چیز دیگست 🥲🥲🥲🥲

مطمئن باش دوست دارن ولی یا بلد نیستن ابراز کنن یا از ابرازش خجالت میکشن معمولا قبلا ها اینشکلی بود متاسفانه و بچه هاشون رو هم که پدرمادرهای امروز باشن رو اینجوری بار آوردن 

عشق رو شرم میدونن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن باش دوست دارن ولی یا بلد نیستن ابراز کنن یا از ابرازش خجالت میکشن معمولا قبلا ها اینشکلی بود م ...

پس چجوری میتونه با خواهر زاده ام خوب باشه بگه بخنده من رو جلوی دامادمون خیط میکنه اوتم از خداش یه پوزخند میزنه نه خیر من بی هوش شدم افتادم تو بیمارستان بابام نیومد چرا باید پدرم نباشه به چه دلیل وقتی داشتم میمردم منو نیورد بیمارستان تا بخوابه که چی بشه خوابش از من مهمتره 

عشق رو شرم نمیدونن برای من وقتی ندارند🥲

خواهرت وقتی مجرد بود با اون چه جوری بودن؟

خوب خوب بود تحویلش می‌گرفت برای من اونم نیست بخدا میگم آدم بدی نیستم اصلااااا هم دوست ندارم کسی از دستم ناراحت بشه یا اگه من از دست کسی ناراحت بشم زودددد میبخشم دلم دووم نمیاره ولی دیگه به خرخره ام رسیده🥲🥲🥲🥲

خوب خوب بود تحویلش می‌گرفت برای من اونم نیست بخدا میگم آدم بدی نیستم اصلااااا هم دوست ندارم کسی از د ...

عزیزم شده شیطونی کرده باشی لو رفته باشی پیششون؟

یا مثلا دسته گلی آب داده باشی؟ یا دهن به دهنشون بذاری؟

آخه معمولا برای تنبیه اینکارو میکنن

عزیزم شده شیطونی کرده باشی لو رفته باشی پیششون؟یا مثلا دسته گلی آب داده باشی؟ یا دهن به دهنشون بذاری ...

نه کلا بجه ی منزوی بودم به خصوص داخل خونه اصلا کاری نمیکنم 

نه کلا بجه ی منزوی بودم به خصوص داخل خونه اصلا کاری نمیکنم

ای بابا ایشالا که مشکلت حل بشه ناراحت نباش گلم بالاخره هر کسی یه جور مشکل داره ایشالا خدا آینده جوری برات جبران کنه که یادت بره اون روزها رو

ولی  مطمئن باش یه روز میفهمی که دوست داشتن ولی بلد نبودن