2821
2789
عنوان

خیانت

98 بازدید | 6 پست

چند روزیه ک متوجه شدم رل یکی از دوستام توی این ۷،۸ ماه دوستیشون بهش خیانت کرده 

الان منم با ی اقایی حدود ۶ماهه تو رابطم ک خیلی دوسم داره میدونم پسر سالمیه محکمه بیدی نیس ک ب این بادها بلرزه ولییی خیلی میترسم همش میگم نکنه ب منم خیانت بشه وای خیلی حس بدیههههه😭💔

ی انرژی منفی الکی تو مغزمه ک داره دیوونم میکنه بیاید ارومم کنید😭

بعدم اینکه هدف از دوستی ما سرگرمی نیست و اشنایی قبل از ازدواجِ یعنی با قصد و هدف مشخص تو رابطه ایم🥲🤝

تیکر بارداری نیست!

عزیزم به چیزای منفی فکر نکن اصلا خوب نیستاز مغزت بیرونشون کن و به چیزای خوب فکر کنایشالله همه چی برا ...

چطوری این حسو از خودم دور کنم؟🥲

ممنونم گلمم

تیکر بارداری نیست!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرار نیست همه چی واسه شمام اتفاق بیفته

مثلا اینکه من بعد ۸ سال فهمیدم بهم خیانت میکنه تقصیر خودمه و اینه موندم بااین وجود بازم هزار برابر تقصیر خودمه

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

قرار نیست همه چی واسه شمام اتفاق بیفتهمثلا اینکه من بعد ۸ سال فهمیدم بهم خیانت میکنه تقصیر خودمه و ا ...

چیکار باید بکنم ک خیانت نکنه یوقت؟

تیکر بارداری نیست!

چطوری این حسو از خودم دور کنم؟🥲ممنونم گلمم

سر خودتو گرم کن آهنگ شاد گوش بده

با همین آقایی که داری آشنا میشی راجب چیزای خوب صحبت کن

سر خودتو گرم کاری کن 

تنها نباش که بشینی راجبش فکر کنی

چیکار باید بکنم ک خیانت نکنه یوقت؟

اگه میتونی بری که روش زیاده 

شما مثل من نباش ک تاحالا گوشیش و چک نکردم

شما بکن حقته وقتی باهمین بدونی چه خبره

به کوچیک ترین نکته ها مشکوک شو نه اینکه مطمعن شی 

ولی پیگیر شو

اینا همه واسه کسیه ک میتونه بره پس تا تازه س رابطه ازین چیزا مطمعن شو

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

فوق تخصص غدد

hlima | 42 دقیقه پیش

آزمایش بارداری

f8228 | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز