bdjswknq مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 2674 عنوان خیانت 98 بازدید | 6 پست چند روزیه ک متوجه شدم رل یکی از دوستام توی این ۷،۸ ماه دوستیشون بهش خیانت کرده الان منم با ی اقایی حدود ۶ماهه تو رابطم ک خیلی دوسم داره میدونم پسر سالمیه محکمه بیدی نیس ک ب این بادها بلرزه ولییی خیلی میترسم همش میگم نکنه ب منم خیانت بشه وای خیلی حس بدیههههه😭💔ی انرژی منفی الکی تو مغزمه ک داره دیوونم میکنه بیاید ارومم کنید😭بعدم اینکه هدف از دوستی ما سرگرمی نیست و اشنایی قبل از ازدواجِ یعنی با قصد و هدف مشخص تو رابطه ایم🥲🤝 تیکر بارداری نیست! 1403/08/07 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabeh_tireh عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 173 عزیزم به چیزای منفی فکر نکن اصلا خوب نیستاز مغزت بیرونشون کن و به چیزای خوب فکر کنایشالله همه چی براتون به خوبی و خوشی پیش بره
bdjswknq مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 2674 عزیزم به چیزای منفی فکر نکن اصلا خوب نیستاز مغزت بیرونشون کن و به چیزای خوب فکر کنایشالله همه چی برا ... چطوری این حسو از خودم دور کنم؟🥲ممنونم گلمم تیکر بارداری نیست!
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 44784 قرار نیست همه چی واسه شمام اتفاق بیفتهمثلا اینکه من بعد ۸ سال فهمیدم بهم خیانت میکنه تقصیر خودمه و اینه موندم بااین وجود بازم هزار برابر تقصیر خودمه 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️
bdjswknq مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 2674 قرار نیست همه چی واسه شمام اتفاق بیفتهمثلا اینکه من بعد ۸ سال فهمیدم بهم خیانت میکنه تقصیر خودمه و ا ... چیکار باید بکنم ک خیانت نکنه یوقت؟ تیکر بارداری نیست!
shabeh_tireh عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 173 چطوری این حسو از خودم دور کنم؟🥲ممنونم گلمم سر خودتو گرم کن آهنگ شاد گوش بدهبا همین آقایی که داری آشنا میشی راجب چیزای خوب صحبت کنسر خودتو گرم کاری کن تنها نباش که بشینی راجبش فکر کنی
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 44784 چیکار باید بکنم ک خیانت نکنه یوقت؟ اگه میتونی بری که روش زیاده شما مثل من نباش ک تاحالا گوشیش و چک نکردمشما بکن حقته وقتی باهمین بدونی چه خبرهبه کوچیک ترین نکته ها مشکوک شو نه اینکه مطمعن شی ولی پیگیر شواینا همه واسه کسیه ک میتونه بره پس تا تازه س رابطه ازین چیزا مطمعن شو 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️