نمیدونم واقعا چرا هربار یه تاپیک میزنم یکی از اونور خیلی بی مرتبط میگه اره دیگه خرابا شانس دارن با کلیی لایک تاپیک قبلیم دیگه یارو برگشته بهم میگه هرزه ولم نمیکنه دیگه یا وای دخترا چقدر بیحیا شدن وای چقدر تو سبکی بیچاره مامانت چقدر دلم براش میسوزه دخترم دخترای قدیم وای تو از پسر مردم داری پول میکنی تهشم تو تو شوهر کردن خوش شانس تری تا منی که فلانم و تو بازیچه دست پسرایی و اون تو رو فقط واسه نمیدونم فلان میخواد کلی حرفای دیگه این مدلی که رسما دارن منو یه دختر ج خطاب میکنن یه سریا نمیدونم چطور انقدر راحت این حرفا رو به یکی میزنین خودتون حس بدی نمیگیرین از حرفاتون
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوندم تاپیک قبلیتو عزیزم،ولشون کن بچسب به زندگیت از این آدمها هنوز پیدا میشن یکی نیست بگه بتوچه،میخوای راهنمایی کنی درست راهنمایی کن چه معنی داره توهین میکنی،خودش لابد نتونسته کاری کنه ازدواجشم سنتی بوده حالا داره عقده ش خالی میکنه
واقعا خیلی بد داشت جوابمو میداد دقیقا این ادما تو زندگیشون حس میکنم یه چیزی عقده شده
ببین من اصلا میگم فرض کنیم شما کارت اشتباه به جای دوستانه رفتار کردن و راهنمایی درست کردن چرا بابد توهین کنه آخه،بعد اینکه به نظرم خیلی مودبانه به دوست دوست پسرت بگو ممنونم از نظرتون ولی شرمنده ممنون میشم پیام ندید بالاخره من توی رابطه هستم و تعهد دارم به طرف مقابلم
واقعا خیلی بد داشت جوابمو میداد دقیقا این ادما تو زندگیشون حس میکنم یه چیزی عقده شده
وقتیکه برای هر کاری برای هر رفتاری برای هرکسی حتی برای خودت واطرافیانت حدومرز و حدودی بزاری وتوی چارچوب رفتارای مناسبی داشته باشی و بدونی توی چه موقعیتی چه کنش و واکنش های مناسبی داشته باشی اصلا دیگه لازم نیست بیای اینجا بگی و نظر بخوای...ولی همیشه جوری رفتار کن توی زندگیت که هرکس وناکسی اجازه ی برخورد ناشایستی رو بخودش نده