2777
2789
عنوان

نارنیا هستم در فاز افسردگی مجدد 💔

157 بازدید | 22 پست

لعنت به این افسردگی که نمی‌فهمی تموم شده نشده ... رفته نرفته... یه مدت خوبی همه چی اوکیه اما یهویی یه روز درحالی که رو تخت خوابیدی به عمق فاجعه پی میبری و دوباره بند بند وجودت از هم می‌پاشه...

و تازه چیزی که اذیتم می‌کنه اینه با وجود همه فروپاشیا باید به امور روزمره رسیدگی کنی💔

از لحاظ جسمی هم دوباره معده داغون و سندروم روده تحریک‌پذیر میاد سراغت

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

👌

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

اووووف چقدر شبیه منی

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اخیرا دکتر آنلاین ویزیت شدم و دارم دارو استفاده میکنم. یه دو هفته ای هست حس بهتری دارم (یکم نه خیلی)

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
خدا سر کسی نیاره

آمین🤲🏻

اما درست نیست در مقابل رنج دیگران جوری رفتار کنیم که بدتر قالب تهی کنن😂😂

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اووووف چقدر شبیه منی

اصلا یه حالیم

آمین🤲🏻اما درست نیست در مقابل رنج دیگران جوری رفتار کنیم که بدتر قالب تهی کنن😂😂

خودم و گفتم 

اگه تو گاهی اینطوری من سه ساله شدید تر شدم

هیچکاری نمیکنم منتظر مرگم

تو روحیه داری 

💕🌸☘️🌹

دکتر انلاین چجوریه ؟ روانپزشک آنلاین ویزیت میکنه دیگه مطبش نمیخواد بری ؟

با گوشی... خیلی خوب و راحته.. من همیشه با روانپزشک رفتن مشکل داشتم ...

با گوشی... خیلی خوب و راحته.. من همیشه با روانپزشک رفتن مشکل داشتم ...

منم مشکل دارم ، یبار رفتم ۷ ساعت توی مطب منتظر بودم آخرشم که نوبتم شد نتونستم حرفامو راحت بزنم که دردمو بفهمه و داروی بهتری بنویسه 

ویزیت آنلاین چجوریه ؟ تلفنی زنگ میزنی یا مینویسی براش ؟ 

چا مدتیه که افسرده شدی ؟

از وقتی یادمه😂

ولی نه جدی یکساله خیلی ضربه های متفاوتی خوردم، اتفاقات و احساسات عجیبی سرم اومد.

به خاطر اونه و  یهو فروپاشیدم

منم مشکل دارم ، یبار رفتم ۷ ساعت توی مطب منتظر بودم آخرشم که نوبتم شد نتونستم حرفامو راحت بزنم که در ...

از پذیرش 24 نوبت گرفتم. اسم دکترم محمد مهدویان  هست.

بعد پول ویزیت رو واریز کردم. بعد یک ساعت خودش تماس گرفت.. بعد کلی ملی پرسید دارو داد بهم...