بچه ها من دیشب بود با یکی از منشی های دکتر ک برام قبلا نوار مغزی گرفته بود کار داشتم میخواستم بدونم سی دی نوار مغزی چرا بهم نداده دیشب آخه اولش زنگ گ زدم همه همکاراشون میگفتن دادیم بهت من گفتم نه ندادید بعد یکی از همکارش داد به همون خانم ک برام نوار مغزی گرفته بود گفت بیا گوشی کارت داره گفتم شما بهم ندادبد سی دی همه میگن دادید گفت نه بقیه نمیدونستن بهت ندادم سی دی رام مشکل داشت اونشب بعد گفت اوکی بیا بگیر بعد خداحافظی کرد قطع کرد بعد من یادم رفت بپرسم امشب بیام خراب نیستا سی دی اینا اینا جواب نداد چندبار زنگ زدم بعد رفت روی رد تماس بعد دیشب فکر کردم شاید کار داره یا مشغوله ک اشغال میزنه شب ک شد رفتم سی دی رو گرفتم ازشون حالا امروز ک سی دی رو بردم کافینت چاپ بگیرم گفت هیچی نیست تو سی دی زنگ زدم به همون شماره ک رد تماس بود دیشب گفتم به همون خانم ک سی دی داد حرف بزنم دیدم کلا رو رد تماس هست هنوز بعد با گوشی خونه تماس گرفتم اشغال نبود رد تماس نبود یکی دیگه برداشت خود اون خانم نبود گفت من نبودم انقدر حالم گرفته شد ک نگو خب من کار دارم ک زنگ میزنم حتما این برخورد یعنی چی آخرم تازه بهم سی دی خالی داده بود دوجا رفتم گفتن سی دی خالیه هیچی توش نیست بلد بوده رد تماس بکنه ولی بلد نیست ی سی دی رایت کنه
همکارش گفت بعدطهر میاد بنظرتون بهش زنگ بزنم با خط دیگه و بگم چرا منو رد تماس کردی یا به شوهرم بگم بره یا خودم با شوهرم برم