2777
2789
عنوان

رد تماس منشی

108 بازدید | 15 پست

بچه ها من دیشب بود با یکی از منشی های دکتر ک برام قبلا نوار مغزی گرفته بود کار داشتم میخواستم بدونم سی دی نوار مغزی چرا بهم نداده دیشب آخه اولش زنگ گ زدم همه همکاراشون میگفتن دادیم بهت من گفتم نه ندادید بعد یکی از همکارش داد به همون خانم ک برام نوار مغزی گرفته بود گفت بیا گوشی کارت داره گفتم شما بهم ندادبد سی دی همه میگن دادید گفت نه بقیه نمی‌دونستن بهت ندادم سی دی رام مشکل داشت اونشب بعد گفت اوکی بیا بگیر بعد خداحافظی کرد قطع کرد بعد من یادم رفت بپرسم امشب بیام خراب نیستا سی دی اینا اینا جواب نداد چندبار زنگ زدم بعد رفت روی رد تماس بعد دیشب فکر کردم شاید کار داره یا مشغوله ک اشغال میزنه شب ک شد رفتم سی دی رو گرفتم ازشون حالا امروز ک سی دی رو بردم کافینت چاپ بگیرم گفت هیچی نیست تو سی دی زنگ زدم به همون شماره ک رد تماس بود دیشب گفتم به همون خانم ک سی دی داد حرف بزنم دیدم کلا رو رد تماس هست هنوز بعد با گوشی خونه تماس گرفتم اشغال نبود رد تماس نبود یکی دیگه برداشت خود اون خانم نبود گفت من نبودم انقدر حالم گرفته شد ک نگو خب من کار دارم ک زنگ میزنم حتما این برخورد یعنی چی آخرم تازه بهم سی دی خالی داده بود دوجا رفتم گفتن سی دی خالیه هیچی توش نیست بلد بوده رد تماس بکنه ولی بلد نیست ی سی دی رایت کنه 

همکارش گفت بعدطهر میاد بنظرتون بهش زنگ بزنم با خط دیگه و بگم چرا منو رد تماس کردی یا به شوهرم بگم بره یا خودم با شوهرم برم 

چه بیشعور یعنی بلاکت کرده بودن برو به دکتر بگو

بنظرت دوباره زنگ بزنم بگم چرا منو بلاک کردی 

یا صبر کنم با شوهرم برم شب ابروشو ببرم

آخه شوهرم راهش دوره ب خونه و مطب میترسم بگه تو نیا خودم میرم بعد منم نباشم اونا الکی به شوهرم بگم الکی میگه ما بلاک نکردیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت دوباره زنگ بزنم بگم چرا منو بلاک کردی یا صبر کنم با شوهرم برم شب ابروشو ببرمآخه شوهرم راهش دور ...

ببین نه دعوا نکن به نظرم اگر شوهرت نتونست بیاد خودت زودتر برو تا قبل شب اونجا به دکتر بگی بهتره اینجوری بیشتر حالش گرفته میشه

ببین نه دعوا نکن به نظرم اگر شوهرت نتونست بیاد خودت زودتر برو تا قبل شب اونجا به دکتر بگی بهتره اینج ...

شوهرم بهش بگم فورا میگه نیا خودم میرم اونا هم ببینن من نیمدم فورا میگن نه بلاک نکردیم یعنی به شوهرم میگن یا میگن خانم حرف الکی زده گوشی پیش هم نیست من اونجا نشون بدم ک نگاه منو بلاک کردید

موندم شوهرم چطور راضی کنم بگم بزار من بیام چون همش میگه راهم دوره خودم میرم اونا هم گردن نمی‌گیرن چیزی رو 

شوهرم بهش بگم فورا میگه نیا خودم میرم اونا هم ببینن من نیمدم فورا میگن نه بلاک نکردیم یعنی به شوهرم ...

اره به نظرم شوهرت بره یهو دعوا میکنه دیگه پیش دکتر هم نمیتونی بری اونام میزنن زیرش

اگر خودت میتونی الان برو من جات بودم الان پا میشدم میرفتم به دکتر میگفتم

اره به نظرم شوهرت بره یهو دعوا میکنه دیگه پیش دکتر هم نمیتونی بری اونام میزنن زیرشاگر خودت میتونی ال ...

شوهرم برعکس اصلا دعوایی نیست فقط من ترس اینو دارم بهش بگم الان زنگ یعنی بزنم بگه خودم میرم منم اونجا نیستم از حق خودم دفاع کنم یا بگن این سی دی خالی هست هم بگم منو بلاک کرده 

شوهرم برعکس اصلا دعوایی نیست فقط من ترس اینو دارم بهش بگم الان زنگ یعنی بزنم بگه خودم میرم منم اونجا ...

دقیقا خودت بری بهتر میتونی حقتو بگیری بعد به خود دکتر هم بگی همونجا شما منشی بگیر دکتر هم ببینه بهش بگو سی دی هم هیچی توش نیست اصلا

دقیقا خودت بری بهتر میتونی حقتو بگیری بعد به خود دکتر هم بگی همونجا شما منشی بگیر دکتر هم ببینه بهش ...

باردارم دوست داشتم خودم تنها برم ولی میترسم حالم بد بشه از راه  روی چون دخترم هم اذیت می‌کنه همش میگه منو بغل کن خیلی اذیت داره همش گریه می‌کنه دوسالشه 

از طرفی میگم صبر کنم شب شوهرم بیاد شب بهش بگم باهم بریم  اینجوری دیگه مجبوره منو ببره 

باردارم دوست داشتم خودم تنها برم ولی میترسم حالم بد بشه از راه روی چون دخترم هم اذیت می‌کنه همش میگ ...

وای اره عزیزم پس نرو تنها نمیدونستم بارداری پس همون بزار شب همسرت اومد بگو ببرتت باهم برین

دقیقا خودت بری بهتر میتونی حقتو بگیری بعد به خود دکتر هم بگی همونجا شما منشی بگیر دکتر هم ببینه بهش ...

شوهرم ی اخلاقی داره می‌دونم اگر بگم زنگ بزنم بهش میگه ولش کن ب درک ک بلاک کرده منم میرم میگم سی دی خالی بوده یکی دیگه میگیرم همین 

شوهرم ی اخلاقی داره می‌دونم اگر بگم زنگ بزنم بهش میگه ولش کن ب درک ک بلاک کرده منم میرم میگم سی دی خ ...

اره اصلا به هرحال برای سی دی هم باید بری بعد اون منشی اصلا حق بلاک کردن نداره مگه مطب واسه اونه به اون چه اخه که بلاک میکنه بخدا به دکتر بگی حالشو میگیره مطمئنم

اره اصلا به هرحال برای سی دی هم باید بری بعد اون منشی اصلا حق بلاک کردن نداره مگه مطب واسه اونه به ا ...

بعید میدونمم این دکترا منشی ها باهم همدست هستن فوقش میگه خیلی زنگ میزد خستمون میکرد سوال الکی داشت