2777
2789
عنوان

خرید از شوش

430 بازدید | 24 پست

سلام. شوهرم تهرانه خودم شهرستانم. گفتم بره اونجا قابلمه و قاشق چنگال ببینه. قیمتا اونجا چطوره؟ و اینکه اینترنتی میشه خرید کرد؟ آخه شوهرم زیاد سردرنمیاره از اینجورچیزا مگر اینکه همون موقع عکس بفرسته برام ببینم. ماساژ یا مغازه خاصی می شناسین که قیمتش و جنسش مناسب باشه. میخوام سرویس قابلمه گرانیتی بگیرم و  سرویس قاشق چنگال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنوعش خیلییییی زیاده عزیزم . ولی به نظر من گرانیتی نخر . گرانیتی فقط ظاهرش قشنگه . ولی بعد یه مدت استفاده ، بدون اینکه هیچ خط و خشی روش بیفته ، غذا بهش میچسبه . و ظاهر قشنگشم فقط تا چند ماه قشنگه . بعد استفاده ، طاهرشم قشنگیشو از دست میده

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

سرویس قابلمه گرانیتی مارک کرکماز خیلی خوبه یه مدل داره که میتونی از توش تک تک انتخاب کنی هر سایزی بخوای اینم ایدی اینستا‌شه با قیمت همه جنسا توش هست میتونی ادرس نمایندگیهاش رو هم برداری حضوری همسرت بره بخره

Korkmaziran

تنوعش خیلییییی زیاده عزیزم . ولی به نظر من گرانیتی نخر . گرانیتی فقط ظاهرش قشنگه . ولی بعد یه مدت اس ...

من 4 ساله استفاده میکنم هیچیش نشده تو اینا مباید مایعات بذاری مایعات عمرشو کم میکنه من حتی برا برنج آبکش کردن آبو تو استیل میذارم بعد آبکشی تو اینا دم میذارم

من 4 ساله استفاده میکنم هیچیش نشده تو اینا مباید مایعات بذاری مایعات عمرشو کم میکنه من حتی برا برنج ...

خب همین دیگه . اینطوری که خوب نیس . تو یه قابلمه دیگه درست کنی و فقط تو گرانیتی دم کنی .

کلا قابلمه های خیلییییی خوشگلی اند ولی کاراییشون خیلی پایینه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
خب همین دیگه . اینطوری که خوب نیس . تو یه قابلمه دیگه درست کنی و فقط تو گرانیتی دم کنی . کلا قابلمه ...

خوب برا همینه که انواع قابلمه داریم دیگه من استیل و گرانیت دارم 

برنجو تو چی میذاری شما؟. 

خوب برا همینه که انواع قابلمه داریم دیگه من استیل و گرانیت دارم  برنجو تو چی میذاری شما؟.  ...

من چدن دارم . چندین ساله دارم استفاده میکنم . سالمه سالمه . 

البته استیل هم قابلمه های خوب و سالمی هستن ولی غذا توش زود میسوزه 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

شوش جنساش رو خیلی گرون میده اون قدیم بود که ارزون بود اونجا الان افتضاح من یه سرویس چینی انتخاب کنی همونو از سایتش بخری 300-400 ارزونتر از شوش میخری

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
شوش جنساش رو خیلی گرون میده اون قدیم بود که ارزون بود اونجا الان افتضاح من یه سرویس چینی انتخاب کنی ...

اره همینطوره . سایت چون بی واسطه جنسو میرسونه ارزون تره . ولی مغاره ها چون مالیات و کرایه مغازه دترن ، قطعا گرونتره

⁦♥️⁩⁦♥️⁩