سلام. شوهرم تهرانه خودم شهرستانم. گفتم بره اونجا قابلمه و قاشق چنگال ببینه. قیمتا اونجا چطوره؟ و اینکه اینترنتی میشه خرید کرد؟ آخه شوهرم زیاد سردرنمیاره از اینجورچیزا مگر اینکه همون موقع عکس بفرسته برام ببینم. ماساژ یا مغازه خاصی می شناسین که قیمتش و جنسش مناسب باشه. میخوام سرویس قابلمه گرانیتی بگیرم و سرویس قاشق چنگال
تنوعش خیلییییی زیاده عزیزم . ولی به نظر من گرانیتی نخر . گرانیتی فقط ظاهرش قشنگه . ولی بعد یه مدت استفاده ، بدون اینکه هیچ خط و خشی روش بیفته ، غذا بهش میچسبه . و ظاهر قشنگشم فقط تا چند ماه قشنگه . بعد استفاده ، طاهرشم قشنگیشو از دست میده
سرویس قابلمه گرانیتی مارک کرکماز خیلی خوبه یه مدل داره که میتونی از توش تک تک انتخاب کنی هر سایزی بخوای اینم ایدی اینستاشه با قیمت همه جنسا توش هست میتونی ادرس نمایندگیهاش رو هم برداری حضوری همسرت بره بخره
تنوعش خیلییییی زیاده عزیزم . ولی به نظر من گرانیتی نخر . گرانیتی فقط ظاهرش قشنگه . ولی بعد یه مدت اس ...
من 4 ساله استفاده میکنم هیچیش نشده تو اینا مباید مایعات بذاری مایعات عمرشو کم میکنه من حتی برا برنج آبکش کردن آبو تو استیل میذارم بعد آبکشی تو اینا دم میذارم