2777
2789
عنوان

خرید از شوش

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس قابلمه چه جنسی بگیرم؟ باور کنید زیبایش ان چنان برام مهم نیست. مهمتر از اون سلامتی و اینکه غذا توش ...

برا همین گفتم کرکماز چون تک داره میتونی دو تا قابلمه گرانیت برا پلو و ماکارونی برداری دو تا هم استیل برا خورشت و بقیه غذاهای مایع 

البته نه که اگر مایع تو گرانیت بریزی همون موقع خراب شه ها خود فروشنده بهم گفت کلا تو ظرفای نسوز اگر مایعات نپزی عمرش بیشتر میشه 

پس قابلمه چه جنسی بگیرم؟ باور کنید زیبایش ان چنان برام مهم نیست. مهمتر از اون سلامتی و اینکه غذا توش ...

پس عریزم اکه قشنگی مد نظرت نیس ، چدن بخر . چون بقول دوستمون باید برنج رو تو یه قابلمه دیگه درست کنی و فقط تو گرانیتی دم کنی . چدن فقط مشکی و تنوع رنگ نداره ولی عمرش طولانیه . ولی بازم نظر خودت از همه مهمتره . من فقطه فقط تجربه خودمو بهت گفتم عزیزم . من خواهر خودمم گرانیتی صورتی خرید ولی بعد چند بار استفاده ، غذا بهش چسبید و الان بلااستفاده گذاشته تو کابیتش . 

اگه سلامتیش خیلی برات همه برا دم دستت دو تا قابلمه مسی بخر . یکی واسه پلو و یکی واسه خورشت . 

عکس سرویس قاشق چنگالت باز نشد عزیزم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩