2777
2789
عنوان

بیایید از وضع مالی پدریتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 35 پست

وضع بابای من خیلی خوبه توی بهترین جای تهران دختر نازپرورده خونه بودم با کلی امکانات و رفاه ازدواج کردم و طلاق گرفتم الان تو یه خونه اجاره ای تنها زندگی میکنم با کلی قسط و قرض و کوفت و زهر مار 😒 اونم چه فایده که پول داره غم و

غصه زندگی من پیرش کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همش غصه شون رو میخورماینقدر دستم درازه جلو خدا براشون که .. واسه خودم هیچی نمیخوام میگم بعداز عم ...

دقیقا منم همینطور به خدا میگم اگه میخای به من ندی بده به خانوادم بده به برادرم خیلی اوضاع سخت شده 

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 
چیکار میکنی من داعم در حال التماس به خدام ولی از کدوم راه چطوری

حرکتی بزن خب

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من بابام فقط حقوق کارمندی شغل دوم هم نداره خدارو شکر راضی هستیم و ما بچه ها رو قانع بار اوردن

حقوق پدر من ده تومنه اونم همش قسط 

وضع بابای من خیلی خوبه توی بهترین جای تهران دختر نازپرورده خونه بودم با کلی امکانات و رفاه ازدواج کر ...

چرا بر نمیگردی پیششون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

حقوق پدر من ده تومنه اونم همش قسط

خیلی کمه

چ‌حرکتی شوهرم که اجازه نمیده برم سرکار سرمایه رااندازی هیچ کاری هم نداریم

وضع خودتون چطوریه؟ شوهرت حقوقش چقدره 

هر ازگاهی میوه مواد غذایی مقوی گردو بادوم اینا ببر برای مامان و بابات

خیلی سخت میگذره ؟ اینکه مادر پدرمون تو سن بالا کار کنن عذابه

خداروشکر خوبه و جا داره بهتر هم باشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

وضع خودتون چطوریه؟ شوهرت حقوقش چقدره هر ازگاهی میوه مواد غذایی مقوی گردو بادوم اینا ببر برای مامان و ...

نه اصلا دلم نمیخاد این مساعل رو به شوهرم بگم یا کمکی از طرف شوهرم بخوام برای خانوادم غرورم اجازه نمیده خانوادمم راضی نیستن کسی کمکشون کنه اونم داماد ...همسرم وضعش بد نیست خیلی هم خوب نیستیم ماهم در گیر قسط و اجاره و بدهی هستیم اما الهی شکر از پس مخارج زندگیمون برمیاییم