وضع مالی خانواده ام پایینه حقوق باز نشستگی داره که خیلی کمه و تا نیمه ماه تمومه پدرم هم سرکار میره چندرغاز بهش میدن خیلی کم خیلی سخت میگذره بهشون من خودم سرکار نمیرم که بخام دستشونو بگیرم یعنی شوهرم نمیزاره برم سرکار خیلی امروز غصه ام گرفته واسشون که چرا خدا بهمون یکم بیشتر نداد که حداقل با خیالت راحت مادرم بتونه حداقل واسه خودش یکم خرید داشته باشه همش باید استرس بکشن همه زندگیشون شده قسط و وام نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم بده بگید شما چیکار میکنید ؟ چطور با این مساعل کنار میایید من اصلا نمیتونم بی خیال باشم
وضع بابای من خیلی خوبه توی بهترین جای تهران دختر نازپرورده خونه بودم با کلی امکانات و رفاه ازدواج کردم و طلاق گرفتم الان تو یه خونه اجاره ای تنها زندگی میکنم با کلی قسط و قرض و کوفت و زهر مار 😒 اونم چه فایده که پول داره غم و
خیلی سخت میگذره ؟ اینکه مادر پدرمون تو سن بالا کار کنن عذابه
خداروشکر خوبه و جا داره بهتر هم باشه
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
وضع خودتون چطوریه؟ شوهرت حقوقش چقدره هر ازگاهی میوه مواد غذایی مقوی گردو بادوم اینا ببر برای مامان و ...
نه اصلا دلم نمیخاد این مساعل رو به شوهرم بگم یا کمکی از طرف شوهرم بخوام برای خانوادم غرورم اجازه نمیده خانوادمم راضی نیستن کسی کمکشون کنه اونم داماد ...همسرم وضعش بد نیست خیلی هم خوب نیستیم ماهم در گیر قسط و اجاره و بدهی هستیم اما الهی شکر از پس مخارج زندگیمون برمیاییم