بچه ها دوست دوست پسر دوستم چند وقتیه کلا ریلزای فان اینا خیلی میفرسته بعد از دیشب داره یه طوری حرف میزنه باهام اینطوریه که اره خب من بهت خیلی افتخار میکنمو و تو واسم یه ادم ارزشمندیو خیلی قدر خودتو بدون و کارت خیلی ارزشمنده و از این حرفا بعد نمیدونم واقعا چی بگم بهش(من دوست پسر دارم و میدونه) از یه طرف حرفای بدی نمیزنه که بخوام بلاکش کنم وفکر کنه ادم بی جنبه اییم از یه طرفم واقعا پارتنرم یکمی حساسه مخصوصا این چند وقته بعد از کاری که من کردم
رابطه با نامحرم یعنی هرزگی حالا میخواد نگاه ب نامحرم باشه اونقد قبح این گناه ریخته شده ک میگی مگ چ ک ...
الان یعنی منظورت اینه من هرزه ام واقعا نمیدونم چرا الان داری با من اینطوری حرف میزنی من کلا 17 سالمه ازدواج چی برای چی باید ازدواج کنم چه سرگرمیی یه طوری حرف میزنی انگار با ده نفرم
اره از الان باید ب فکر بچه ات باشی چون رفتار تو رو سرنوشت و تربیت بچه ات تاثیر میزاره حداقل ب اعتقاد ...
یعنی چی دیگه ریپ نزن هر گوهی دلت میخواد میخوری بعد میگی ریپ نزن من چه ابرو ریزی کردم اصلا ادم میمونه چی بگه که انقدر ادما رو راحت قضاوت میکنین و انقدر چرت و پرت میگین
اره از الان باید ب فکر بچه ات باشی چون رفتار تو رو سرنوشت و تربیت بچه ات تاثیر میزاره حداقل ب اعتقاد ...
دهنتو ببند .ماهم به وقتش دوست پسرداشتیم ،ولی بچه هامونو خوب تربیت کردیم . مثل توخاخول نشده احمق مگه مجبوری حرف بزنی
من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همهی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بیاحترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...