2777
2789
عنوان

توهم زدم یا واقعا خوشش میاد ازم

297 بازدید | 26 پست

بچه ها دوست دوست پسر دوستم چند وقتیه کلا ریلزای فان اینا خیلی میفرسته بعد از دیشب داره یه طوری حرف میزنه باهام اینطوریه که اره خب من بهت خیلی افتخار میکنمو و تو واسم یه ادم ارزشمندیو خیلی قدر خودتو بدون و  کارت خیلی ارزشمنده و از این حرفا بعد نمیدونم واقعا چی بگم  بهش(من دوست پسر دارم و میدونه) از یه طرف حرفای بدی نمیزنه که بخوام بلاکش کنم وفکر کنه ادم بی جنبه اییم از یه طرفم واقعا پارتنرم یکمی حساسه مخصوصا این چند وقته بعد از کاری که من کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کار کردی؟جمله آخرت

ما حدودا دوماه پیش اینا که کات کردیم اون همون فرداش با یکی دیگه رفت دیت منم با یکی از دوستای پسرم رفتم دیت که اونو بسوزنم بعد وقتی بک زدیم خیلی چکم میکنه و رو ارتباطم با پسر اینا حساس شده قبلا اینطوری نبود اصلا

چیکار کردم مگه ؟

دوست پسر بازی کاری نیس؟؟ انگار سرگرمیته خجالت نمیکشی خودت بازیچه پسرا میکنی فکر کردی واقعا عاشقتن؟؟ مثلا قراره تو بچه ب دنیا بیاری تربیت کنی خودت مادری ک دوست پسر داشت قبلا رو قبول داری؟

شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀

دوست پسر بازی کاری نیس؟؟ انگار سرگرمیته خجالت نمیکشی خودت بازیچه پسرا میکنی فکر کردی واقعا عاشقتن؟؟ ...

یعنی چی دوست پسر بازی یعنی چی اخه من خودمو چه بازیچه ایی کردم چیکارکردم اصلا که داری با من اینطوری حرف میزنی بعد الان من مگه گفتم این یارو شیفته و عاشق منه 

دوست پسر بازی کاری نیس؟؟ انگار سرگرمیته خجالت نمیکشی خودت بازیچه پسرا میکنی فکر کردی واقعا عاشقتن؟؟ ...

داش حالامن بخوام بچه داشته باشم یا نه از الان باید فکر کنم بچم قراره چی فکر کنه راجبم من مامانم ادم مذهبیه و سنتی ازدواج کرده ولی چرا نباید قبول داشته باشم 

یعنی چی دوست پسر بازی یعنی چی اخه من خودمو چه بازیچه ایی کردم چیکارکردم اصلا که داری با من اینطوری ح ...

رابطه با نامحرم یعنی هرزگی حالا میخواد نگاه ب نامحرم باشه اونقد قبح این گناه ریخته شده ک میگی مگ چ کار کردم اگ قراره عاشقت نباشه قصدش ازدواج نباشه پس براچیته ؟؟؟ یعنی چت با پسر سرگرمیته؟

داش حالامن بخوام بچه داشته باشم یا نه از الان باید فکر کنم بچم قراره چی فکر کنه راجبم من مامانم ادم ...

اره از الان باید ب فکر بچه ات باشی چون رفتار تو رو سرنوشت و تربیت بچه ات تاثیر میزاره حداقل ب اعتقادات مادرت احترام بزار و دور این کارا نرو ارزش ی دختر خیلی بالاتر از اونیه ک ی پسر ب چشم سرگرمی بش نگاه کنه بااین کارت پدرت رو هم بی آبرو میکنی دیگ ریپ نکن