2777
2789

حقیقتش خیلی خستم خیلی یعنی بزرگترین آرزوم همینه دیگه خسته ام از بس خدارو صدا زدمو نشنید کاش منو می‌برد پیش خودش تحمل بنده هاشم سخت شده 

حستون چی میگه؟کیه میمیرم بع چ علتی

والا بعضی شباا قشنگگگ عمیقاا حس میکنمم فردا قرار نیست بیدار شمم حتی اگه حالم خوب باشه  بازم  این حس میاد سراغمم ولی باز فردا بیدار میشم

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمر دست خداست زود و دیر داره فقط.

عمرت با عزت 

ایموجی رو چجوری تو  عنوان می‌ذارید من تا حالا بیارم نشده  

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

والا بعضی شباا قشنگگگ عمیقاا حس میکنمم فردا قرار نیست بیدار شمم حتی اگه حالم خوب باشه بازم این حس ...

وای دقیقا من خودم حس میکنم قرار نیست اصلا سال بعد منی وجود داشته باشی اصلا حسی ب سال بعد ندارم 

وای دقیقا من خودم حس میکنم قرار نیست اصلا سال بعد منی وجود داشته باشی اصلا حسی ب سال بعد ندارم

هعیی ولش از زندگی لذت ببر 

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.