2777
2789
عنوان

خواهرم پزشکی قبول شد نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 27 پست
همه دانشگاها جک و جونور دارنراهش که ترک تحصیل نیست

منم میگم‌

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا پزشکی ول کن می‌ترسه از گربه سگ دانشگاه نمیره

خب مگه نمیگی شهر خودتون هس بابات بره در کلاس پیادش کنه بعدم بره بیارتش سرویسی براش بگیرین ک بیاد دم در ببرتش ییارتش تا سگ گربه نبینه هزچند که کلا مشکل اینا نیس

تازه پزشکی دانشگاه ازاد ه باید قبول بشی هینجوری ثبت نامی الکی نیست که

جدا از همه اینا دوست نداره بره پزشکی چکارش دارین چوناونه که قرار با سختیا این مسیر مواجه بشه نه شما برای همین خودشم  باید تصمیم گیره

تازه پزشکی دانشگاه ازاد ه باید قبول بشی هینجوری ثبت نامی الکی نیست کهجدا از همه اینا دوست نداره بره ...

اشتباه متوجه شدین خودش رشتش دوست داره اومده میگه من از گربه وسگ میترسم خجالت ميکشم جلو دختر پسرا جیغ بزنم 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

میتونی با هاش یه مدت تا دم سالن بری بعد که رفت داخل خیالش راحت بشه تو سالن سگ و گربه نمیارن

من دارم بخاطر همسرم میرم تهران شهر خودمون نیستم مامان بابام هم هرگز چنین کاری نمیکن براس

شاید مارو اسکول کرده

شاید

یا شایدم بد توضیح دادن اینجوری برداشت شده

چون پزشکی دانشگاه ازاد با روزانه با همه مثل رشته های مامایی و اینا نیست که جدا باشه 

اینم که میگه رفته باباش دانشگاه ازاد شهرشون ثبت نام کرده برا عجیب بود چون باید پزشکی ازاد  شهرشون و قبول شه نه مثل بعضی رشته ها بشه راحت رفت بدون توجه به نتایج ثبت نام

خب مگه نمیگی شهر خودتون هس بابات بره در کلاس پیادش کنه بعدم بره بیارتش سرویسی براش بگیرین ک بیاد دم ...

خانواده من چنین موضوعی جدی نمیگیرن میگن میره یاد میگره ولی این گربه وسگ میبینه ‌کلاقفل میشه دست پاش گم میکنه رنگش میپره

شایدیا شایدم بد توضیح دادن اینجوری برداشت شدهچون پزشکی دانشگاه ازاد با روزانه با همه مثل رشته های ما ...

پزشکی ثبت نام حضوری داره دیگه وقتی قبول میشی

پزشکی ثبت نام حضوری داره دیگه وقتی قبول میشی

اینکه اول گفتین پزشکی طرفای شمال اورده نرفته بعد پدرم رفته داشنگاه ازاد ثبت نامش کرده عجیب بود

ولی خب در کل جدا از این برای این مشکلش میتونین به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنین  شاید بتونه با این به ترسش غلبه کنه یا هم با یک دوستی اگه توی دانشگاه داره بره و بیاد