2821
2789
اره خیلی وحشتناک بود اشکام خود بخود میریختگفت این همون ماساژه ک دکترا میگن تو خونه بدین منتهی شماها ...

خدا کنه درست بشه ایشالا عزیزم دردش ایرادی نداره من بدی کارم اینه ک خودم اصفهانم دکترم تهران نمیتونم برم هی معاینه الان هفته ی اول ک گچ باز کردم می‌ره تا آخر دوماه برم ب نظرت دیر میشه نه؟

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

خدا کنه درست بشه ایشالا عزیزم دردش ایرادی نداره من بدی کارم اینه ک خودم اصفهانم دکترم تهران نمیتونم ...

وای خیلی دیره

بعد از برداشتن گچ حتما حتما دوهفته بعد باید بری ک اکه عیب و ایراد باشه واست جابندازه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای خیلی دیرهبعد از برداشتن گچ حتما حتما دوهفته بعد باید بری ک اکه عیب و ایراد باشه واست جابندازه

بخاطر کار شوهرم نمیتونم  

نمیدونم والا پیش دکتر موسی یوسفی

نمیشناسم

ولی خودت ضرر میکنی چون اگ عیب و ایرادی داره تو همین هفته های اول ک دماغ نرمه برطرف میشه نری ب ضررته

اگ الان دماغ منو جا نمینداخت بالاشو سفت میشد باید باز عمل میکردم بیهوش میکرد سوهان میکشید

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

نمیشناسمولی خودت ضرر میکنی چون اگ عیب و ایرادی داره تو همین هفته های اول ک دماغ نرمه برطرف میشه نری ...

ممنونم عزیزم لطف کردی جواب دادی 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز