2777
2789
عنوان

تومور مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 47 پست
دکترش میگه دیگه تومور نداره اما حافظه مامانم همچنان خیلی تعریفی نداره

برای آشنا ما هم همینطور بود به مرور بهتر شد 

حتی مسائل خیلی مهم رو هم یادش نمیومد اولا

مربی بدنسازی و پیلاتس

منم دیر فهمیدم بعد عملم نزدیک یه ماه تو کما بودمانشاالله حالشون کامل خوب شه💗

وای عزیزم انشااله کامل خوب بشید 

من خدا بهم رحم کرد مامانم اصلا معجزه شد که برگشت واقعا هیچکی رو ندارم اصلا فقط مامانم 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من داشتم عمل کردم حافظه ام مشکلی نداشتم مشکل حرکتی داشتم با کار در مانی خوب شدم بعضی از حروف هم درست ...

مامان من همچنان اشتباه میگه یا یادش می‌ره و قاطی میکنه 🥲

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

برای آشنا ما هم همینطور بود به مرور بهتر شد حتی مسائل خیلی مهم رو هم یادش نمیومد اولا

من مامانم الان احساس میکنم به جای بهتر شدن بدتر داره میشه 

ممنونم عزیزم💗🫂ایشالا خوب بشن🥲💗

ممنونم عزیز دلم براش خیلی دعا کن 😭

خب اینطوری نگران کنندس

آخه ام ار ای گرفتیم دکترش گفت خوبه 

و فعلا نیاز به دارو ندارع  ما الان درگیر ریه هاش بودیم الان که بهتر شد گفتم یه نوبت بگیرن ببریم به دکترش بگم 

دعا کن خوب باشه 

آخه ام ار ای گرفتیم دکترش گفت خوبه و فعلا نیاز به دارو ندارع ما الان درگیر ریه هاش بودیم الان که به ...

اره جتما برین 

انشالله که خوبه عزیزم خودتو نگران نکن

مربی بدنسازی و پیلاتس

اره جتما برین انشالله که خوبه عزیزم خودتو نگران نکن

خیلی نگرانم من کسی ام ندارم خیلی سخته حتی الان به درسامم نمیرسم از زندگی افتادم 

خیلی نگرانم من کسی ام ندارم خیلی سخته حتی الان به درسامم نمیرسم از زندگی افتادم

امیدونم به خدا باشه درست میشه 

اون آشنا ما تا جند وقت دارو می‌خورد تا حافظش درست شد شاید مادر شمام باید ذارو بخوره 

مربی بدنسازی و پیلاتس

مامان من همچنان اشتباه میگه یا یادش می‌ره و قاطی میکنه 🥲

ببین دکتر به من گفت وقتی تومور برداشته میشه به سلول های اون ناحیه اسیب میرسه و سلول مخصوص اون ناحیه برداشته میشه یا اسیب میبیننه و از بینن میره ولی مغز جوریه که سلول های دیگه مسئولیت اون ناحیه رو به عهده میگرن و اون نقص و جبران میکنن مثلا من پای راستم حرکت نمیکرد و دست راستمم ضعیف بود من انقدر کار کردم پامو حرکت دادم تا پام به حرکت در اومد اول با واکر و. بعد دست به دیوار و بعد هم کم کم عادی راه رفتم اما بازم. مشکلاتی بود که به مرور رفع شد مثلا بالا و پاییین ررفتن از پله یا از جوب رد شده کنترلم کم بود و الان هم که تقریبا کامل خوب شدم بازم تو پله رفتن دستمو به نرده میگیرم چون امکانش هست که نتوننم درست راه برم مادر شما باید زمان ببره تا خوب بشه بهتره مسئولیت های قبل و داشته باشه به زندگی. عادیش برسه همه.   چیز درست میشه ان شالله

امیدونم به خدا باشه درست میشه اون آشنا ما تا جند وقت دارو می‌خورد تا حافظش درست شد شاید مادر شمام با ...

من مامانم عمل کرد و بعد دارو و امپول و پرتو درمانی رو شروع کرد الان تموم شده مراحلش اما خب بازم نمی‌دونم توکل به خدا 

من مامانم عمل کرد و بعد دارو و امپول و پرتو درمانی رو شروع کرد الان تموم شده مراحلش اما خب بازم نمی‌ ...

اها درست مشه عزیزم این حافظه ضعیف بودن بعد از تومور طبیعی خودتو ناراحت نکن انرژی منفی نده دلت روشن باشه 

مربی بدنسازی و پیلاتس