life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2195 عنوان تومور مغزی 652 بازدید | 47 پست سلام بچه ها کسی اطرافیانش تومور مغزی داشته بعد خوب بشه؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1403/08/07 | 01:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2195 اره چکار کردن من مامانم داشته بعد الان عمل کرده و مراحل کامل طی کرده اما همچنان حافظش مشکل داره بیمار شما حافظش خوبه ؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
مادرزنم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 19899 تومور مغزی رو کسی نداشته ندیدماما سرطان خون رو دیدم که خوب خوب شدنه https://daigo.ir/secret/41700181532
aaaaarrrr عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 10148 چکار کردن من مامانم داشته بعد الان عمل کرده و مراحل کامل طی کرده اما همچنان حافظش مشکل داره بیمار شم ... حافظش هنوزم یکم مشکل داره اما رو به بهبودی همش اما توموری خوب شده مربی بدنسازی و پیلاتس
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2195 خودم الان کامل خوب شدی ؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2195 حافظش هنوزم یکم مشکل داره اما رو به بهبودی همش اما توموری خوب شده دکترش میگه دیگه تومور نداره اما حافظه مامانم همچنان خیلی تعریفی نداره مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
هعییی_زندگیی عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11240 الان کامل خوب شدی ؟ هنوزم بعضی وقتا سرم خیلی درد میکنه ولی نسبت به قبل عمل اره بهترم کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2195 هنوزم بعضی وقتا سرم خیلی درد میکنه ولی نسبت به قبل عمل اره بهترم مامان من اصلا سر درد نداشت برای همین ما کلی وقت متوجه نشده بودیم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
هعییی_زندگیی عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11240 مامان من اصلا سر درد نداشت برای همین ما کلی وقت متوجه نشده بودیم منم دیر فهمیدم بعد عملم نزدیک یه ماه تو کما بودمانشاالله حالشون کامل خوب شه💗 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
بزازباشی عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1280 من داشتم عمل کردم حافظه ام مشکلی نداشتم مشکل حرکتی داشتم با کار در مانی خوب شدم بعضی از حروف هم درست نمیتونستم تلفظ کن اونم کم کم خوب شد