2777
2789

لطفا با دقت بخونید بعد راهنمایی کنید که اگه دلتون از خانواده شوهرتون پر بود سرمن خالی نکنید لطفا🙏 پدر مادر من روستا زندگی میکنن و اونجا خونه و چندهزار متر زمین دارن داداشم حدود ۱۵ سال پیش همونجا تو حیاط پدرم خونه ساختن و زندگی میکنن حالا امسال پدرم میخواد اموالشو تقسیم کنه به من و خواهرام میگه که ما‌کل خونه و زمین رو به برادرمون ببخشیم و دلیل پدرم اینه که  اونا ناراحت نشن و قهر نکنن ولی اینو به زبون نمیاره پیش ما ولی مامانم بهم گفت، اما من و خواهرام راضی نیستیم ، چون برادرم هیچکار خاصی برای پدرو مادرم انجام نمیده با اینکه پدرم پیره اما تو تموم این سالها حتی یه نون هم برای پدرم نگرفته، زنداداشم هم خییییلی ادم پرتوقعیه و چندین و چندبار جوری صحبت کرده تو جمع که انگار صاحب کل زندگی پدرم هستن ، مامان من بی اندازه به زنداداشم محبت کرده ولی اون کوچیکترین کاری براشون انجام نداده و همیشه از پدرو مادرم که پیرن انتظار کمک توهر کاری رو داره واگه کمکش نکنن تا چندماه باهاشون قهر میکنه، وپدر ومادر من دقیقا از همین قهرو رفتن اونا از اونجا و ابروریزی میترسن اصلا نمیدونیم چیکار کنیم ما راضی به بخشیدن نیستیم فقط و فقط بخاطر سردی و بی محبتی شون نسبت به پدر ومادرم، از طرفی بابام خیلی غمگینه و نمیدونه چیکار کنه 

بگید سهممون رو ارزون تر بهش میفروشیم یا بگید شوهرمون دعوا راه میندازه باهامون

اصلا همینکه تکه ای از اون زمین به ما برسه دعوا میشه بین ما و برادرم ،  شوهرامونم تو این چیزا دخالت نمیکنن پدرو مادرم اینو خوب میدونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچند تایپیک قدیمیه

ولی حق خودتونو بگیرید .فردا همین زنداداش میره با ارثیه پدرتون به خودش میرسه و آدم میشه واستون....

اونوقت شما یه عمر میسوزید

به درک بزار آبروریزی بشه و برادرتون قهر کنه

ولی شما از حق خودتون کوتاه نیاید.حداقل فردا ببخشیدا پدرومادرتون تو این دنیا نبودن میتونید از ارثیه ای که گرفتین براشون خیرات بدین ولی زنداداش عمرا این کارو بکنه