2777
2789
عنوان

از دل مهربونتون مایه بزارید 🖤

165 بازدید | 19 پست

بچه ها امروز مامانبزرگمو دفن کردیم 

دلم اروم نمیگیره 

شب اول قبرشه 

هر کدومتون یه فاتحه یا یه ایت الکدسی یا یه سوره براش بخونید .

لطفا🙏🙏🖤🖤🖤🖤

خدا بهتون سلامتی بده و امواتتونو بیامرزه .

داغ عزیز جگر سوزه 🖤😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام .منم پدرم تازه فوت شده دلم آروم نمیگیره 😭😭😭پدرم و میخوام یه بار دیگه اون صورتشو ببینم. خدای بزرگ پدرم الان کجاست دلم میخواد ببینمش😭😭😭🖤🖤🖤

برای مادربزرگم فاتحه گفتم. خدا رحمتش کنه. برای پدرم حتی اگه میتونی یه صلوات بفرست و از ته دلتون براش آمرزش بخواید 🖤ممنون میشم 

سلام .منم پدرم تازه فوت شده دلم آروم نمیگیره 😭😭😭پدرم و میخوام یه بار دیگه اون صورتشو ببینم. خدای ...

فاتحه فرستادم‌.

امیدوارم خدا بهت صبر بده 😭🖤

میفهمم که چقد سخته ‌‌..

سلام .منم پدرم تازه فوت شده دلم آروم نمیگیره 😭😭😭پدرم و میخوام یه بار دیگه اون صورتشو ببینم. خدای ...

خدا بیامرزه پدرتون رو منم دو ماهه بابامو از دست دادم داشتم دیوونه میشدم مرگ چقدر سخته . فقط دلخوشیم اینه که چند شب یه بار به خوابم میاد

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
فاتحه فرستادم‌.امیدوارم خدا بهت صبر بده 😭🖤میفهمم که چقد سخته ‌‌..

ممنون عزیزم. خیلی سخته خیلی نمیتونم توصیفش کنم، دلم یه جوریه دلم میخواد فریاد بزنم اما نمیشه😭😭😭

من حستو درک میکنم چون ۱۵ روز پیش حدودا 

مامان بزرگم ک پیشش بزرگ شده بودم ع دس دادم(((:

فاتحه میخونم واسشون

خدا امشب قبر شونو پر نور کنه

کاربری از 4/403 دست منه قبلش چن ماه دست دوستم بود