2777
2789
عنوان

پارکینسون

150 بازدید | 17 پست

سلام ، مادر من 53 سالشه و تازگیا متوجه شدیم پارکینسون داره ، راه رفتنش کند شده ، لرزش دست خیلی کمی داره و کلا صورتش و شونه هاش افتاده کسی که برای اولین بار مامانمو ببینه متوجه نمیشه ولی کسایی که قبل این بیماری دیدنش کاملا متوجه میشن و همش میگن چیشده 

قرص هاشو منظم میخوره ولی جدیدا تو خواب پرش پا داره دوستانی که تجربه دارن به عنوان خانوادش چه چیزایی و باید رعایت کنیم؟ چجوری میتونیم جلوی پیشرفتشو بگیریم؟ دارم سکته میکنم بعضیا میگن انقدر بد میشه که حتی حرفم نمیتونه از بس گریه کردم چشمام ضعیف شده ،توروخدا کسایی که میدونن چه کارهایی باید انجام داد بیان بگن تا عمر دارم دعاشون میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شفاهشون بده ان شالله 

من یه آقایی داشتن گفتن از استرس و اضطراب بدور باشن 

بعدش برای پرش پا قرصی بهشون ندادن 

موقع خواب ایجاد میشه براشون 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

کشنده نیست عزیزم فقط توی حرکت عضلات خلا ایجاد میکنه چیزای مقوی بده بخوره فعالیت سبکم براش خوبه باید باهاش کنار بیاد دایی همسر من سالهاست مبتلاعه خیلی مراقبشن خانواده باید باهاش کنار بیاد امیدش به خدا

عزیزم اینهمه استرس رو برای چی میکشی؟یکم فضای خونتون رو تغییر بدین شادترش کنین برای جلوی پیشرفتشو گرف ...

فقط گفت ورزش کنه که میکنه بنده خدا نمیدونم چرا جواب نمیده

خدا شفاهشون بده ان شالله من یه آقایی داشتن گفتن از استرس و اضطراب بدور باشن بعدش برای پرش پا قرصی به ...

اره مامان من یه جا خیلی بد ترسید جوری که فکر کنم بهش شوک وارد شد ، امکان داره از اون باشه؟

کشنده نیست عزیزم فقط توی حرکت عضلات خلا ایجاد میکنه چیزای مقوی بده بخوره فعالیت سبکم براش خوبه باید ...

چیزای مقوی مثل چی؟ بابام بنده خدا براش آجیل و اینا می‌خره ولی از لحاظ غذا نمیدونم چیکار کنیم آخه خودش میپزه منم خونه نیستم که ناهار شام بپزم

کشنده نیست عزیزم فقط توی حرکت عضلات خلا ایجاد میکنه چیزای مقوی بده بخوره فعالیت سبکم براش خوبه باید ...

ایشون اصلا بهتر نشدن؟ منظورم اینه بعد از شروع به درمان چقدر حالشون بهتر شد؟