2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه من کوچیکه دو سالشه تنبیه نمیفهمه اومدم بهم راههای جدید و کاربردی یاد بدید    

واسش توضیح بده

مثلا اگ رو دیوار خط خطی میکنه بهش بگو مامانی رو دیوار نقاشی نمیکشن بعد برو دو تا کاغذ بیار هم خودت نقاشی بکشی هم بچت.

اگ بچت اونقدر باهوش هس ک محرومیت رو هم درک کنه سعی کن از یه چیزی ب مدت کم محرومش کنی

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑

همسرم میگه الان درک نمیکنه که بهش بگی مثلا من باهات قهرم این کارو کردی ، کلا وقتی جیغ میزنه محلش نزار ولی تا بهش میگم مامان فنجونو نندازیا زودی پرت میکنه من به این نتیجه رسیدم که کلا بگم نکن برعکسشو انجام میده ولی هنوز واژه باهات قهرم چون این کارو کردی رو درک نمیکنه

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
محرومیت جواب نمیده خیلی امتحان کردم  اصن این بشر انگار هیچی براش مهم نی😂😂😂

از چی محرومش میکنی؟؟

باید ببینی ب چی وابسته هست؟؟وقتی محروم میکنی غرغر میکنه و تسلیمش میشی؟

همسرم میگه الان درک نمیکنه که بهش بگی مثلا من باهات قهرم این کارو کردی ، کلا وقتی جیغ میزنه محلش نزا ...

😂😂😂😂ای ژووون 

رفتی خونه مادر شوهرت هی بگو اینو نشکن اونو پرت نکنه 

خونه اونا رو آباد کنه

همسرم میگه الان درک نمیکنه که بهش بگی مثلا من باهات قهرم این کارو کردی ، کلا وقتی جیغ میزنه محلش نزا ...

قهر نکن

همسرتون درست میگه

محلش نده. واسش توضیح بده. بگو من از دستت واقعا ناراحتم. 

واسش توضیح بده مثلا اگ رو دیوار خط خطی میکنه بهش بگو مامانی رو دیوار نقاشی نمیکشن بعد برو دو تا کاغ ...

اره دقیقا همینکارو میکنم ولی لجباز نیست زود رام میشه کلا بدقلق نیست برای اینده میخوام روش یاد بگیرم شاید لازم شد

از چی محرومش میکنی؟؟ باید ببینی ب چی وابسته هست؟؟وقتی محروم میکنی غرغر میکنه و تسلیمش میشی؟

نه تسلیم تو کار من نی وقتی حرف میزنم اسمون بیاد زمین رو حرفمم 

ب تبلتش وابسته اس ب یسری کارتونه 

ب اردوهای مدرسه خیلی علاقه داره 

پارسال از پارک دلفینها محرومش کردم انگار ن انگار دیگه مورد از این بزرگترررر

اره دقیقا همینکارو میکنم ولی لجباز نیست زود رام میشه کلا بدقلق نیست برای اینده میخوام روش یاد بگیرم ...

خب عالیه

چون هنوز کوچیکه خعلی راحت میتونی تربیتش کنی.فقط اگ سر ی چیزی لج کرد اصلا تو جواب نده

وگرنه یاد میگیره ک با لج کارشو جلو ببره

😂😂😂😂ای ژووون  رفتی خونه مادر شوهرت هی بگو اینو نشکن اونو پرت نکنه  خونه اونا رو آباد ...

این پنجشنبه رفتیم اونجا روش کار کنم ،کلا دیگه دعوتمون نمیکنن  

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
باید گشنه نگهش داره تا آدم بشه، اصلا شما فن و فنون تربیت بلد نیستی

بچه من ب تنها چیزی ک اصن اهمیت نمیده خوردنه ینی ی هفته بش چیزی ندم نمیگه گشنمه یا احساس خوردن چیزی بش دس نمیده😅

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز