2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور خوبه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ترم اول پیام نورم دوستامم همین طور آشناها هم چند تا اونجا بودن همه راضی بودن 

محیط دانشگاه هم من رفتم خیلی خوب بود مسئولین دانشگاه همه خیلی خوب و صمیمی 

پیام نور تمامی کلاسا مجازی نیست 

درسای عمومی که خیلی مهم نیستن رو مجازی کردن به جز درس تربیت بدنی که حضوریه ولی درسای تخصصی همه حضوری هست و باید بری دانشگاه 

از لحاظ شهریه هم اوکیه 

من خودم اول خیلی دید بدی داشتم بهش الان کلا نظرم عوض شده 

والا من چند تا از دانشگاه آزاد شهرمون دیدم هیشکه والا مشغول شغل مربوط رشته ش نبود پسر عمو بابام از آزاد کارشناسی حسابداری داره بیکار دختر یکی از آشناها هم روانشناسی آزاد بود اونم بیکار مشغول یکار دیگه 

خلاصه ربطی به دانشگاه نداره اگه درس خونی همه جا میتونی موفق باشی 

بدی هم که من تا حالا از پیام نور ندیدم 

دوستات هم بنظرم اهمیت نده قرار نیست که تو زندگیت رو بر اساس حرفهای مردم پیش ببری 

من خودم ترم اول پیام نورم دوستامم همین طور آشناها هم چند تا اونجا بودن همه راضی بودن محیط دانشگاه هم ...

عزیزم هفته ای چند بار کلاس میری ؟

می‌دونی من اینکه میگن کلاس فقط برا رفع اشکاله میترسم

عزیزم هفته ای چند بار کلاس میری ؟می‌دونی من اینکه میگن کلاس فقط برا رفع اشکاله میترسم

والا من ترم اولم و ورودی جدید دانشگاه امسال که جواب کنکور خیلی نسبت به سال قبل دور اومد و انتخاب واحد هم که یسری از بچه ها هنوز نکرده بودن به خاطر همین کلاسا دورتر شروع شده و  من خودم تازه از این شنبه این هفته شروع شده کلاسام همین فردا هم کلاس دارم 

تاریخ کلاسا رو هم میتونی بری تو سامانه گلستان زده کلاسای حضوری چه ساعتی و در کدوم کلاس برگزار میشه 

و مجازی هم که تو سایت ریلاین زده تاریخ رو 

عزیزم هفته ای چند بار کلاس میری ؟می‌دونی من اینکه میگن کلاس فقط برا رفع اشکاله میترسم

چون کلاسا تازه شروع شده نمیتونم بگم چند بار تو هفته میرم دقیق

ولی من شنبه این هفته کلاس داشتم دوشنبه هم دارم و باز چهارشنبه هم همین طور سه شنبه رو یادم نیست دارم یا نه 😅

هم مجازی و هم حضوری 

رفع اشکال هم که والا من قبلا شنیده بودم میگفتن پیام نور همش مجازی فقط آخر هفته کلاس رفع اشکال در حالی ما تو هفته کلاس داریم کلا و اصلا پیام نور پنجشنبه جمعه ها فکر میکنم کلاسی برگزار نمیشه 

لازم نیست بترسی منم اول خیلی میترسیدم و استرس داشتم الان عادی شده واسم 😂

ولی پیام‌نور بارم علمی ش از آزاد خیلی بیشتره دانشجو ها درس خون ترن آزاد یه جزوه بهت میده همونو میخوای بخونی بهت نمره میده شهریه زیاد هم که بماند ولی اینجا بچه ها خود کتاب رو میخونن نمونه سوالا سالا قبل رو واسه امتحانا میخونن کتاب کمک درسی مطالعه می‌کنن