ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واقعاااا؟چه جوری؟چه سالی؟نی نیم دیشب به دنیا اومد بند ناف چهاردور دور گردنش پیچیده بود از خونریزی و دلدرد سزارینم کردن الان ان ای سی یو هستش دکترا گفتن اگه دوروز بمونه خدابخواد دیگه میمونه البته دکترم قبلش بهم امپول بتا و یه امپول واسه رشد مغزش زده بود ولی خیلی نگرانم الانم بیمارستانم
❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤ خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
انشاءلله که میمونه من همین الان یه آیت الکرسی میخونم براش
بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕
بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕