2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمک خواهش میکنم

552 بازدید | 43 پست

سلام تاحالا کسی دیده جنین در هفته 26به دنیا بیادو زنده بمونه توروخدااات بهم بگین خیلی نگرانمممم دارم میمیرم از دلشورره

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره داداشهخودم:)

واقعاااا؟چه جوری؟چه سالی؟نی نیم دیشب به دنیا اومد بند ناف چهاردور دور گردنش پیچیده بود از خونریزی و دلدرد سزارینم کردن الان ان ای سی یو هستش دکترا گفتن اگه دوروز بمونه خدابخواد دیگه میمونه البته دکترم قبلش بهم امپول بتا و یه امپول واسه رشد مغزش زده بود ولی خیلی نگرانم الانم بیمارستانم

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
واقعاااا؟چه جوری؟چه سالی؟نی نیم دیشب به دنیا اومد بند ناف چهاردور دور گردنش پیچیده بود از خونریزی و ...

برای سلامتیش صلوات میفرستم

تو هم برای سلامتی پسرم دعا کن😍 تازه زایمان کردی دعات مستجاب میشه

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

تبریک میگم مامان شدی😍

انشاءلله که میمونه من همین الان یه آیت الکرسی میخونم براش

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕

من خودم هفت ماهه هستم مامانم میگفت خیلی کوچیک بودم و همش فکر میکردن من میمیرم

تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیفته

ان شاالله که نی نی تو هم سالم و قوی بیاد به آغوش خونواده

کوچولومون عجول تشریف داشتن زود اومدن

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

نگران نباش به خدا توکل کن میمونه انشاءلله❤

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕
برای سلامتیش صلوات میفرستم تو هم برای سلامتی پسرم دعا کن😍 تازه زایمان کردی دعات مستجاب میشه

انشاءالله پسرت زیر سایه امام زمان سالم و صالح باشه همیشه توروخدا دعا کنید واسه نی نی م خیلی میترسم

تبریک میگم مامان شدی😍 انشاءلله که میمونه من همین الان یه آیت الکرسی میخونم براش

ممنونم توروخدا خیلی دعا کنید خیلی نگرانم

اره تا دلت بخواد گلم همه هم صحیح سالم دارن بزرگ میشن 

دختر  خالم ک ۷۰۰ گرمم نبود ولی الان ماشالله براخودش خانمی شده

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
اره تا دلت بخواد گلم همه هم صحیح سالم دارن بزرگ میشن  دختر  خالم ک ۷۰۰ گرمم نبود ولی الان ...

توروخدا واسم دعا کنید فکر نبودنش هم سخته سپردمش به امام حسین خودش نگهش داره به سلامت

عزیزم حتما بیا خبرمون کن و از سلامتیش بگو

اگه تونستی تو همین تاپیک بگو تا بیام سر بزنم بخونم

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"