2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمک خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه خواهر من هم همین بود وزنش ۱۲۵۰ بود  ماشالله الان مدرسه میره دعا میکنم زودتر سلامت ب ...

پسره یا دختر؟ میگن دخترا بیشتر زنده میمونن 

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

ان شالله ک سالم و صحیح میاد بغلت بسپارش بخدا عزیزم برا سلامتیش ۱۰۰تا صلوات میفرستم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
950انگاری گفتن خیلی میترسم

ماشالا وزنش هم خوبه 

یه پیج تو اینستا بود پنج قلو بودن هر کدوم ۷۰۰-۸۰۰ گرم بودن موقع تولد ماشالا همشون الان بزرگ شدن ۳تا دختر و ۲تا پسر

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
ان شالله ک سالم و صحیح میاد بغلت بسپارش بخدا عزیزم برا سلامتیش ۱۰۰تا صلوات میفرستم 

ممنونم خیلیی خدا بچتونو سالم و صالح نگه داره

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
دقیقا پسردایی منم 900 گرم بود 28 هفته وای وحشت میکردیم دست بهش بزنیم الان سه برابر منه

پسرداییتون چند سالشه؟توروهخدا دعا کنید واسم

ما واست از ته دلمون دعا میکنیم عزیزم 🌸

ممنونم توروخدا شماها که نی نی دارین واسه منو نی نی م خیلی دعا کنید