2789
عنوان

عکس چشم👀💓💖💅

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 201 پست
فدات شم این چشا برازنده صورت شمایه😍😍🧡ولی واقعا نفهمیدم چشات چ رنگیه

مطمئنم چشا تو هم قشنگ تر از منه 

سبز کم رنگ لاو 

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂خب اونم کور شد در نهایت قراره کور شیم خب این روش رو امتحان کنیم ببین ت گوگل سرچ کن قطره تعییر رن ...

ای خداااااا ب چه قیمتی خواهر😂😂😂 

نه بابا نکنی ازین کارا خدای نکرده چیزیت بشه تا اخر عمر پشیمونی بی فایدس 

حالا من عاشق چش رنگی ام ولی عمرا ازینکارا نمیکنم 😂

ای خداااااا ب چه قیمتی خواهر😂😂😂 نه بابا نکنی ازین کارا خدای نکرده چیزیت بشه تا اخر عمر پشیمونی بی ...

😂😂😭🤷🏻‍♀️ب قیمت اینکه عقده اش آخر ت دلم میمونه آرزو ب دل از این دنیا میرم 

Death cause overdose by thinking too much🧠💥

چشمای منو ببین بعدا بگو تیره😂😂

وای خیلی خوبه چشمات 😍😭  

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

و من😝😝😝

وای چشای من جلوش هیچهههه

چ فرم قشنگی

تو روحت😂😂😂چقد دلم خاست مال من اینقد تیرس مشکیه انگار

چی شد دلت خواست؟منم دلم خواست😂😂

هزینه عمل ۴۰۰ میلیون 

اما از عملش میترسم ولی میخوام قطره اش رو بگیرم ی دوره مصرف کنم اما الان ن چون مامانم نمیزاره سال بعد اگه دانشگاه قبول شم بعدا میگیرم تازه قرص تغییر رنگ چشم رو هم آورده 

قرص گلوتاتیون هم داره

تا حالا گلوتاتیون مصرف کردی؟

Death cause overdose by thinking too much🧠💥

فداتشم😍😍😍😍 نه بابا اینجورام نیس چشای خودت خیلی نازه

بیا عوض