2821
2789
عنوان

عکس چشم👀💓💖💅

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 201 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی شد دلت خواست؟منم دلم خواست😂😂هزینه عمل ۴۰۰ میلیون اما از عملش میترسم ولی میخوام قطره اش رو بگیرم ...

نکنید توروخدا😂  چش رنگی چیز خاصی نیس بخدا ارزش نداره این کارا رو کنید 

خدای نکرده حاضرین تا آخر عمر نابینا بشید ولی چشم رنگی بشید ؟ اونم اگر بشید نکنیددددد😂💔

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

وای خدای من کجا خوبه خودت مشتی ب این قشنگی داری چشمای تیره من چ خوشگلی داره🙁🙁😭

حرف نزنن😂 قهوه ای تیرس چته دختر

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

تهی😂😝یا خدا طلاهامو بفروشم عمل کنم😂تهشم کور شم

😂😂👌🏻

ن  عمل نکنی ولی واقعا اگه دوست داری برو ت سایت آمازون نیگا کن ی سایت خیلی خیلی معتبره ک فقط کسایی ک از محصول استفاده کرده باشن میتونن نظر بدن ببین نظرات رو 

Death cause overdose by thinking too much🧠💥

من😂🙋‍♀️ب نظرم بهت میخوره ۲۵ ساله باشی از فرم چشمات از وقتی ک من روی چشم رنگی حساس شدم ت شهر پر شده ...

نخیلم خودم😝

استارتر تو بگو کی تیره تر بود😂

۳۴سالمه عزیزم 😁

😂😂👌🏻ن عمل نکنی ولی واقعا اگه دوست داری برو ت سایت آمازون نیگا کن ی سایت خیلی خیلی معتبره ک فقط ...

اصلا منم برم آبی  عسلی کنم  کی به کیه😂😂

نخیلم خودم😝استارتر تو بگو کی تیره تر بود😂۳۴سالمه عزیزم 😁

تو مشکیییییی اصل بود اصن کراش زدم تو مشکی چشمات😂

😂😂👌🏻ن عمل نکنی ولی واقعا اگه دوست داری برو ت سایت آمازون نیگا کن ی سایت خیلی خیلی معتبره ک فقط ...

من ب هیچ سایتی اعتماد نمیکنم خوشکلم توام بیخیالش شو 

والا خواهر میریم پیش بهترین متخصص ها برای یه بیماری ساده عرضه ندارن داروی درست بدن اونوقت فک کن برا تغییر چشم بتونن کاری کنن 

زن عموم کلی هزینه کرد ک قدش بلند بشه دربغ از سرسوزن😂

نکنید توروخدا😂 چش رنگی چیز خاصی نیس بخدا ارزش نداره این کارا رو کنید خدای نکرده حاضرین تا آخر عمر ...

ن حاضر نیستم نابینا بشم 😂😂اما از خواسته ها هم نمیشه دست کشید 

لعنت ب من این شانس گوهم😂مامانم چشاش عسلی روشن خانواده مادرم چشاشون سبز و طوسی و سبز عسلی و طوسی عسلی حالا من.... بهتره سکوت کنم

حرف نزنن😂 قهوه ای تیرس چته دختر

😂💔خب سوخته😂😂من ابیییییی میخوام 

یا باید شوورم چش رنگی باشه 

ن کنکله اگه اون چشم رنگی باشه از من سر تر میشه😂همون چشم مشکی

بفرما باور نمیکنه ک😂😂خو منم رو چشاو موهای تو کراش زدم 😍

حیف دخترم وگرنه میومدم خاستگاریت🚶‍♀️