2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسش یچیزی بخر باهاش خوب رفتار کن یچیزی بگو خب=/

اخه ۱۷سالمه زوده ولی میترسم دل ببنده به یکی دیگه.چون هنوز درس میخونم از طرفی هم خیلی نجیبه نمی‌خوام مزاحم درسش بشم

کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .

جونم فقط حمله نکنین:/

سلام ،ببخشید من ۲ ماهه زایمان کردم، پیشگیری نداشتم، هنوزم پریود نشدم بنظرت حامله ام؟ امکان آزمایش و تست و اینا ندارم، گفتم از حس شما بپرسم

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
سلام ،ببخشید من ۲ ماهه زایمان کردم، پیشگیری نداشتم، هنوزم پریود نشدم بنظرت حامله ام؟ امکان آزمایش و ...

پیشگری نداشتی قطعا حامله ای // ی بیبی بزن ببین هستی یا نه

در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.

تو سرجاش کار میکنه به سجاد میرسی ولی بقیه رو نع

حرف حس خیلی خوبی بهم داد دیشبم بعد اینکه بهش فکر کردم خوابشو دیدم🙂🤍

قسم میخورم اگر بهش برسم اولین نفری که بهش خبر میدم شمایی🥲🥲🥲🥲😭😭

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

پیشگری نداشتی قطعا حامله ای // ی بیبی بزن ببین هستی یا نه

وایی، آخه خونه ام، با بچه کوچیک،‌نمیتونم برم بی بی چک بخرم،‌شوهرمم دوره، دیر میاد، ممکنه چند روز طول بکشه تا بخره، پس حس شما میگ‌حامله ام؟ 😭😭😭 من میگفتم تازه زایمان کردم هنوز تخمک ندارم ک حامله شم

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
جونم فقط حمله نکنین:/

کی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز