2821
2789
نه عزیزم نداری اما یکم پر پیچ وخمه

اونی که تو ذهنمه از،جمعه تا الان آنلاین نشده

کی آن میشه نگرانشم؟ 

چیزی شده

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
میشه لطفا بگید این خواستگاری ک قراره به هم معرفی بشیم منو میپسنده و اینکه بنظرتون ب ازدواج ختم میشه؟

میپسنده ممکنه تو خوشت نیاد ولی ازدواجو میرسین

در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میپسنده ممکنه تو خوشت نیاد ولی ازدواجو میرسین

محمد حسش بهم چیه؟

آینده ای باهاش دارم؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ن فقط تو اینجاییولی از شوهر دیگ نپرسیدم🤣هرچی نیاز بود دهادخت گفت

🤣🤣🤣🤣 

افرین اره دیگه خیلی پرسیدیم بسه🤣🤣

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

2823
2791
2779
2792