2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امسالوو خوب بخون یچزی توی همین مایه ها قبول میشی ولی پیرا پزشکی اینا نه همون پرستاری اینا میفته

حس م بهم چیه

آینده ای باهاش دارم؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ار داری یکی از دلایل انرژی منفی اطرافت همین همزادته

عزیزم خوبی شماحست خیلی خوبه❤️❤️❤️❤️ من نمیدونم چی کارکنم همش استرس دارم طلاق میگیرم میشه یه باربهم بگی دارم یانه راحت شم این حسام بخاطرطلسمه  ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

یه دختر مهربونی یکمم خجالتی و باحال

عهه درسته خب م دوستم داره کی ازدواج میکنم به نظرت باهاش خوشبخت میشم❤

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

عزیزم میشه بگین در مورد من چی حس میکنین؟ آیندم چه طوریه؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و ...

یه ادم مهربون یکم عصبی خوش برخورد و خجالتی ایندت خوبه پزشک یا پرستار میشی ازدواجت یه پسر متوسط رو ب بالا

در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.

وای تویی که=/ اره امتحان میگیره بشین بخون

و یسوال دیگه میتونم بپرسم اگر وقت کردی جواب بدی

میگم سجاد همون جای قبلی صدرصد کار میکنه؟ بنطرت اونم گاهی بهم فکر میکنه یا این علاقه یکطرفه بود:))))))

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨