2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جونم بپرس

بانو میشه بر ا منم بگی باردار میشم این ماه یا نه منتظرم پری بگذره

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

ار داری یکی از دلایل انرژی منفی اطرافت همین همزادته

حس م بهم چیه

باهاش آینده ای دارم؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
خبر میده بعد حضوری میبینین

میشه لطفا بگید این خواستگاری ک قراره به هم معرفی بشیم منو میپسنده و اینکه بنظرتون ب ازدواج ختم میشه؟ 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

به پیرا پزشکیا مثل اتاق عمل یا فیزیو و این چیزا درمورد من حسی نداری؟مرسی عشقم همینکه اون بیاااد هیچی ...

امسالوو خوب بخون یچزی توی همین مایه ها قبول میشی ولی پیرا پزشکی اینا نه همون پرستاری اینا میفته

در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.

ار داری یکی از دلایل انرژی منفی اطرافت همین همزادته

ببین من سرکتاب باز کزد ی خانم 

همه میگفتن طلسم داری 

این در کمال تعجب گفت همزاد داری و سنگینی داره 

من خیلی انرژی منفیم و دقیقا همونجوریم میشه و روی رابطم خ تاثیر بد گذاشته چیکار کنم 

نمازامو همیشه میخونم بخدا فقط صبح نمیخونم ولی خ دلمو شکست خدا 

میشه بگی چقدر دیگه برگشت داریم ؟؟