2777
2789
عنوان

ماجرای عاشق شدنم

329 بازدید | 10 پست

دقیقا یادم نمیاد از کی عاشقش شدم تنها چیزی که یادمه 

۹ سالم بود و یه مهمونی بود و اون پسره هم قرار بود اونجا باشه و نشد ما بریم و من روزها گریه کردم بخاطر نرفتنم به اونجا ...ولی دقیق نمی‌دونم کی این حس توی دلم اومد کی علاقه پیداکردن بهش اصلا نمی‌دونم ؟ اصلا انگار از زمان نوزادی دوسش داشتم هیچ زمان مشخصی رو نمی‌دونم!

عروسی داداشش بود تو خونه بود عروسی و مردونه زنونه جدا بود برای سرو شام رفتیم اونجا ۹ سالم بود اونم ۱۹ سالش  داشتم غذا میخوردم که نگاه خییررررههه شو حس کردم دقیقا روبه روی ما ایستاده بود و زل زده بود به من ! منم هی غذا میخوردم هی نگاهش میکردم😂

فامیل بود و بیشتر عروسی هایی ک می‌رفتیم اونم بود 

هرسال ماه محرم من از شوق رو پا بند نبودم که قرارع ببینمش وفتی چلاپ میزد خیره چشام میشد منو پیدا میکرد از جمع زنونه و نگاهم میکرد چشمم جز اون هیچکس نمی‌دید خلاصه سالها گذشت و بزرگتر شدم رسیدم به ۱۶ اونم یه جون تحصیل کرده و متین 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی نداشتم با گوشی مامانم پیجش تو اینستا پیدا کردم خیلییی خوشحال بودم و کارم شده بود چک کردن پیجش شب و روز 

تو دلم بود از بچگی و به هیشکی نگفته بودم حتی دوستای صمیمیم که همه چی رو به من میگفتن 

همه به خدا میگفتم خدایا التماس میکنم قسمت هم بشیم 

ولی تکه ی درصد هم قرار نیست به هم برسیم اپل من ازدواج کنم چون اکه مجرد باشم و تو لباس دامادی ببینمش میمیرم 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

خلاصه خیر می‌رسید که در نظر دارن بیان خواستگاریم ولی من از موضوع خبر نداشتم ( بعدا خبر دار شدم) 

مورد تایید همه بود از همه نظر بیست بود شفل عالی تحصیلات سربه و زیر و سنگین 

تا اینکه خواستگار اومد برام از فامیلای نزدیک بود و همه پسند کردن جز من گریه میکردم چند کیلو وزن کم کردم حتی 

ولی نمی‌تونستم بگم چرا نظرم منفیه میترسیدم 

نمیدونم ولی اگه من 19 سالم بودم به یه 9 ساله به عنوان بچه کوچولو نکاه میکردم

وقتی بچه بزرگ بشه چی دیگه چرا باید نگاش کنی 

نگاه با نگاه متفاوته 

اون خیره چشام میشد کار یکی و دوبار نبود همیشه وقتی همو میدیدیم همین بود 

برای پسری به این خجالتی و سربه زیری بعید بود این نگاهها از رو چشم چرپنی باشه 

خانوادم میگفتن پسر خوبیه دیگه پسر خوب کم پیدا میشه همه پسرا اهل دود و دمن اینو میشناسیم فامیل درجه یکه 

اونجا دلمو زدم به دریا و گفتم فلانی هم اهل هیچی نیست خیلیم پسر خوبیه ( همونی ک عاشقش بودم ) 

اونجا مادرم گفت اونو جواب کردیم میگن اخلاقش خشکه 

اونجا فهمیدم اومدن خواستگاری و جواب زد دادن بدون در نظر گرفتن من و جوابم خیلی خورد شدم 

وقتی فهمیدم جواب کردن دیگه راهی نداشتم به گفته ی خانواده اکه جواب رد میدادم حتما با پسر هرزه عروسی میکردم ک‌درست هم میگفتن پسر خوب این زمونه کمه 

قبول کردم و ازدواج کردیم و الآنم بابلی بچمه مرد خوبیه ولی اونم قبلا عاشق شده گاها ازش صحبت می‌کنه ولی من راجب گذشتم هیچی نگفتم بهش

میدونی الان چیشده؟

ازدواج کرد بعد من با یه دختر خوب 

دیگه مثل اون موقع خیره چشای هم نمی‌شیم 

جوری ک انگار هیچوقت همو دوست نداشتیم 

دیگه ماه محرما ذوق نمیکنم 

دیگه عروسی بشه ذوق نمیکنم 

وقتی تو هیئت برم اول چشام دنبالش میگرده وقتی پیداش کنم خیالم راحت میشه 

امسال فهمیدم جوری ک من دنبالش می گشتم زنش حواسش نبود 

ته قلبم دوسش دارم هنوز آرزوی خوشبختی براش دارم 

خیلی دوست دارم بدونم اونم دوسم داره با نه 

ولی اینارو گفتم  فک نکنید خیانت به شوهرمه نه 

یکی دو مورد پیش اومده بود که باید باهاش سلام میکردم ولی من بی ادبی کردم و سرمو پایین گذاشتم و از کنارش رد شدم چون دلم نمی‌خواست به شوهرم خیانت بشه شوهرمو خیلی دوست دارم با همه خوب و بدش ولی میدونید دیگه عشق بچگی فراموش نمیشه 

اینارو گفتم یکم دلم خالی بشه هیچکی هم نخوند عیبی نداره 

فقط خواستم درد و دل کنم بلکه آروم بگیرم