2777
2789

عقدیم ، شوهرم کارش یه شهر دیگه س ۵ روز هست ۵ روز نیست 

دیروز اومد 

اومد خونه ما ناهار خورد و رفت ساعت ۱۰ شب اومد دم خونه باز منو دید و رفت 

امروز من رفتم خونشون از ۱۲ تا ۴ که باز کلا یک ساعت هم پیش هم نبودیم 

بعدم من اومدم خونه گفت میام میبینمت 

نیومد الآنم زنگ زدم میگم کجای میگه بیرون 

نگید دوست نداره زیر سرش بلند شده و ...!! 

نه .‌. 

کلا نمی‌دونم چرا هروقت میاد خونمون یک ساعت میمونه و میره هروقتم میرم خونشون زودی بر میگردم چون بیشتر وقتا کار داره و میرع بیرون 

مثلا دیروز رفت برای خواهرش ی وسیله خرید امروز هم رفت براش فرستاد ..

خو منم دلم میخواد وقت بگذرونیم 🥲

چیزی به خودش نگفتم ولی خو خیلی ناراحتم ازش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی ناراحت میشی بهش نمیگی

خو منم زیادی وابسته ام دیگه ..

همش دلم میخواد پیش هم باشیم 

می‌خوام اونم یکم دلتنگ شه

خیلی هم دوست داریم ولی این وابستگی شدید من بخاطر اینه که ارتباط فیزیکی هم داریم باهم و من هی وابسته تر میشم و سنمم کمتره از همسرم تو سن حساسی هم هستم 

توهم یه مدت خودتوازش دریغ کن نروخونشون اومدخونتون زودبگوعه فلان جاکارپیش اومدبایدبرم یکم فاصله بگیرت ...

نمیشه اومد خونمون بگم فلان جا کار دارم کلا همسرم اجازه نمیده دوستی رفیقی کسی داشته باشم خوشش نمیاد و منو محدود کرده همین باعث وابستگی من شده 

حالا بگم کار دارم ؟! همچین چیزی = ۱۰ روز دعواس

نمیشه اومد خونمون بگم فلان جا کار دارم کلا همسرم اجازه نمیده دوستی رفیقی کسی داشته باشم خوشش نمیاد و ...

پس بایدبگم بابدکسی داری ازدواج میکنی

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

ماهم اینطوری بودیم تو دوران عقد چون کسیم نداشتم خیلی وابستش بودم هروقتم اعتراض میکردم میگف کار دارم ، الان بعدها ۱۰ سال و سه تا بچه ازبس بهش محبت کردم شوهرم وابسته شده😂 فقط محبت کن و احترام بذار بخودش و خانوادش

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...