2777
2789

ما یه دکتر خانوادگی دارم

همه مونو میشناسه از بس رفتیم پیشش

نسبت هامونم میدونه دیگه

یا سوابق بیماری هامونو

عمومیه ولی قدیمی و باسواده گاهی مشاوره هم میده

یه مدته زده به سرم سر اضطراب و تپش قلب های زیادم برم پیشش

من حدود یکساله درگیر یه علاقه یکطرفه ام که طرفم اصلا نمیدونه حسمو. زیاد ازش تو اینجا گفتم و حالا نمیخوام بازش کنم

میخواستم برم به دکتر بگم هم دارو بده بهم چون حس میکنم یه بخشی از این احوالاتم مال این داستانه

هم راهکار بده که حداقل کنترلش کنم

چون ابراز که نمیتونم کنم

میترسم بعدا به خانوادم بگه. پدرمو در میارن اگر بفهمن

بنظرتون ممکنه بگه؟ اصلا برم پیشش؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترنیست اینو به مشاور بگی ؟ حس میکنم تپش قلبتم به خاطر مسایل روحی روانی باشه عزیزم

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

قرار نیست بهش بگی رابطه ی یه طرفه دارم که

بگو استرس و تپش قلب دارم و خواهش کن اگر میشناسه یه دکتر متخصص اعصاب بهت معرفی کنه 

و اگر نه خودش دارو بده 

لازم نیست  علت رو بگی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
دکتر خانواده مگه مشاوره؟ 🤔برو پیش روان پزشک

گفتم که عمومیه

ولی مشاوره هم میده

روانپزشک برای چی برم اخه😐😑

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

خوب برو درباره ی اضطرابت صحبت کن ولی نگو موضوع علاقه تو...یا دکتر دیگه ای نیست بری پیشش؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

اصلا نروبرای هر چیزی که دار‌‌و نمیخورنداغونت میکنه دارومشکلات رو در خودت پیدا و‌حل کن

خیلی تپش قلب دارم

پروپرانول میخورم گاهی البته

بهترنیست اینو به مشاور بگی ؟ حس میکنم تپش قلبتم به خاطر مسایل روحی روانی باشه عزیزم

خب مشکل اینجاست مشاور نمیزارن برم

فقط همین دکتره میشه رفت

کلا با این چیزا مخالفن

باور کن زده بود به سرم به استاد دانش خانوادم بگم که خانمه😐😂

قرار نیست بهش بگی رابطه ی یه طرفه دارم کهبگو استرس و تپش قلب دارم و خواهش کن اگر میشناسه یه دکتر متخ ...

اخه میپرسه گاهی

چند سال پیش سر کنکورم رفته بودم پیشش برای اضطراب و افسردگی

بهم گفت عاشق نشدی؟ گفتم نه. واقعا هم نشده بودم.

قبلا رفته بودم دارو موقت داد بهم.میگفت رو خودت کار کن. آشپزی کن ورزش کن. گفتم شاید علت رو بدونه بهتر کمک کنه

خوب برو درباره ی اضطرابت صحبت کن ولی نگو موضوع علاقه تو...یا دکتر دیگه ای نیست بری پیشش؟

نه بدبختی

خانوادم کلا قبول ندارن مشاور و روانشناس رو وگرنه میرفتم

گفتم که عمومیهولی مشاوره هم میدهروانپزشک برای چی برم اخه😐😑

خب مگه دارو نمیخوای روان پزشک دارو ام میده میدونم مشاوره میده ولی خب تحصیلات اکادمیکشو نداره یا برو روان شناش یا روان پزشک 

خب مگه دارو نمیخوای روان پزشک دارو ام میده میدونم مشاوره میده ولی خب تحصیلات اکادمیکشو نداره یا برو ...

نمیزارن برم

فکر کنم همون باید دست به دامن خدا بشم🤦🏻‍♀️ قید دکتر رو باید بزنم کلا

خب مشکل اینجاست مشاور نمیزارن برمفقط همین دکتره میشه رفتکلا با این چیزا مخالفنباور کن زده بود به سرم ...

😬😬سخت شد

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

😬😬سخت شد

مشاوره انلاین برو