2777
2789

شوهرم هر چی میفهمه که یکمی سود داره میره عالم و آدم رو خبر میکنه  واسشون مجانی انجام میده 😑

یه نمونه کوچیکشو بگم مثلا ثبت نام خودرو ؛ دیگه خودتون بهتر میدونید چقد قرعه کشی داره و سخته ولی به خدا برای ۶ نفر از اقوام و آشناها از صفر تا صدشو انجام داد و اسمشونم در اومد .

حالا خدا رو شکر اسم اونا در اومد و ماشیناشون و گرفتن و سود کردن اما میگم چرا اسم خودمون در نمیاد هیچ وقت 🤦‍♀️😑

حالا من فقط یه نمونش رو گفتم واسه ماشین خیلی چیزای دیگه هست ؛ کلا همش تو فکر اینه واسه بقیه مجانی کار کنه و سود برسونه 😑

جلوش نمیتونم چیزی بگم چون میترسم فکر کنه آدم بدو حسودی هستم  ولی تو دلم واقعا عصبی میشم . 

اینقدم خوشحال میشه بقیه یه چیزی براشون در میاد ، آخه مرد حسابی اونا اصلا ما براشون مهم هستیم ؟ 😐

وای از دست این مرد ، الانم نشسته جلوم داره به یه چیزی از ته دلش میخنده 😒 آسوده خوش خیال 😒 احتمالا از دستش مشکل قلبی بگیرم 💆‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش حرف بزن

بگو خوبی بد نیست

ولی تا یه حد

اخه شنیدی که میگن که محبت از حد بگذرد نادان خیال بد کند❗😹

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

باهاش حرف بزنبگو خوبی بد نیستولی تا یه حداخه شنیدی که میگن که محبت از حد بگذرد نادان خیال بد کند❗😹

میدونی میترسم فکر کنه من آدم بدجنسی ام چون خودش خیلی خوش قلبه دوست ندارم فکر بد و حس بدی ازم بگیره ولی واقعا توی خودم همش ناراحتم 😑

عزیزم برای ثبت نام ماشین که نمی تونه از آشناهاش پول بگیره.

راستش منم برای خیلی از اطرافیانم انجام دادم و تا حالا اصلا فکر نکردم که کار خاصی انجام دادم.

یه ثبت نامه دیگه.

فقط یه سری که سنشون بالاس پر کردن فرم براشون سخته.

میدونی میترسم فکر کنه من آدم بدجنسی ام چون خودش خیلی خوش قلبه دوست ندارم فکر بد و حس بدی ازم بگیره و ...

ربطی به بد جنسی نداره

خیلی خوب براش توضیح بده که فلانی این شکلیه❗

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

عاشق اینه هست که خودش نشون بدهاحتمالا بچگی سرخورده شده جدی نگرفتنش تو زیاد از کاراش تعریف کن بجای سر ...

چون خیلی باهوشه همش تحت تشویق و محبت بوده حتی الان که زن داره ، مثلا تو همه مهمونیا غذاش مخصوصه یا بیشتر از همه احترام‌میشه ولی این کارش واقعا اذیتم‌میکنه داخلی ، دوست ندارم با زبون بهش بگم حس بدی ازم بگیره