2777
2789

ظهرداشت بادخترم شوخی میکرددخترم کوچیک یهویدونه محکم زدتوگوش باباش من خندم گرفت پشتموبه دخترم کردم نبینه یهوسرموبالااوردم شوهرم محکم زدتوگوشم غش غش میخندیدگفت حالابخند😐😐همیشه شوخی های خرکی میکنه دستش سنگین یهوحواسم نیس محکم میزنه به پاهام جیغم تااخرین طبقه میره ازبس محکم میزنه میگه توجنبه نداری😞😞من یدونه میزنم چندتامیخورم پشیمون میشم تلافی نمیکنم هزارباربهش میگم بامن شوخی نکن اصلامن بی جنبه ام چیکاکنم ازظهرباهاش سرسنگینم گوشم دردمیکنه 😞متاسفانه این اخلاقشواصلاترک نمیکنه بارهاباشوخی هاش یادستم کبودشده یاپاهام نمدونم دیگه چه واکنشی نشون بدم 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

این شوخی نیس خریته..ممکنه گوشت آسیب دیده باشه مطمعنی از بدی نمیزنه?

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما سادیسم داره

نه 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

این شوخی نیس خریته..ممکنه گوشت آسیب دیده باشه مطمعنی از بدی نمیزنه?

نه دستش سنگین

یه قمه بزار تو م*م*ه ت هروقت زد در بیار خط خطیش کن

😂😂😂

نه دستش سنگین

خب دست همه سنگینه نباید بزنه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خب دست همه سنگینه نباید بزنه

اینقدگفتم فایده نداره