2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 54 پست

مرد باس معرفت داشته باشه

زن هم بد دهن نباشه و مودب باشه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
مرد باس معرفت داشته باشه زن هم بد دهن نباشه و مودب باشه

آره بد دهنی زن خیلی بده و واقعا میتونه دلیل خیانت باشه من دیدم زن خیلی بددهن که منه بیننده تو دلم میگفتم کاش شوهرش یه جوری حالشو بگیره اینقدر وقیحه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره بد دهنی زن خیلی بده و واقعا میتونه دلیل خیانت باشه من دیدم زن خیلی بددهن که منه بیننده تو دلم می ...

دقیقن...خیلی از مردای خیانت کار هم دلیل اصلی خیانتشون رو بددهنی و بی ادبی زناشون میدونن

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

یادمه یه همسایه داشتیم خود خانمه تعریف میکرد از رابطه داشتن با شوهرش بدش میومد و تو رکی آقاهه گفته بود ازت بدم میاد و حتی یه بار بعد رابطه رفته بود بالا اورده بود که البته همه اینها دلیل بیماری روحی اون خانم بود که درمان نشدخ بود و خانمه اخلاق تندی داشت با شوهرش و بعد چند وقت هم همون خانم خیانت دید از شوهرش متاسفانه که البته مقصرم خودش بود واقعا چون شوهرش خیلی آقای موجهی بود ولی خب این خانم خوردش میکرد تو رختخواب

اساسا دوستان من نمیگم مرد هم بی تقصیره،هر دو مقصرن ولی اکثر موارد زنا مقصرن،اگه توجه کنین من گفتم که بعضی مردام هستن که بیمارن.

وقتی میگید مرد متاهل به دختر مجرد پبشنهاد میده حتما دختره خوشگل و جذاب بوده که مرده پیشنهاد داده واِلا خیلی احتمالش پایینه که عاشق دختر زشت درعین حال راستگو و با ادب باشه

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  

خلاصه خیانت دلایل مختلفی داره،

انشالله خدا از خیانتکارا نگذره

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  

فکر کنم دو سال پیش بود یه خانمی بود تاپیک زد خیانت دیده بود از شوهرش چندین بار و من به خود اون خانم نگفتم ولی مقصر اصلی خودش بود اون خانم بسیار زیبا بود کار بسیار خوبی داشت والبته بسیار مغرور حتی اجازه کوچکترین مخالفت به شوهرش رو نداده بود یعنی اولین بار فقط به خاطر یه سلام تنها گفتن تو اینستا شوهرش به یه دختر آقاهه رو به صلابه کشیده بود و حق طلاق و حصانت ازش گرفته بود و بعد از چند وقت یه گوشی پیدا کرده بود که با اون شوهرش خیانت کرده بود و بعد که آقاهه دهن باز کرده بود گفته بود بهش تو به خاطر یه سلام منو جلو همه خورد کردی همه چیزو ازم گرفتی فقط با این کار میتونستم بشکنمت و راحت بشم از این همه غرور تو

فکر کنم دو سال پیش بود یه خانمی بود تاپیک زد خیانت دیده بود از شوهرش چندین بار و من به خود اون خانم ...

اساسا بله دیگه اینم یه موردشه.

شک و تردید،لجبازی،کمکاری،بداخلاقی و...از دلایل خیانته

فکر میکنم تاپیکه خوبیه که توش کاربرا در مورد دلایل خیانت و پیشگیری ازش تبادل نطر کنن چون بعضی دلایل واقعا قابل پیشگیری هست و میشه جلو از هم پاشیدن آشیانه یه بچه رو باهاش گرفت

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز