2821
2789
عنوان

خیانت

832 بازدید | 54 پست

چجوری جلوی خیانت رو میشه گرفت ک هیچ وقت رخ نده؟

تعداد رای : 41
نظرسنجی
با ابراز محبت زیاد و کدبانو بودن
3
7%
فقط باید مرد سالم باشه زن هرچی میخواد باشه
19
46%
زنای دیگه ب مردای متاهل چشم نداشته باشن
5
12%
باهمسر دوست صمیمی باشی
14
34%

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه زیاد بهش گیر بده نه زیاد ولش کنه. همیشه باید با مرد متناقض بود. یعنی نه خیلی بهش محبت کن که خیالش از محبت تو جمع بشه نه خیلی بی محبت باش که ازت دور شه. جوری رفتار کن که بدونه دوستش داری اما میتونی بدون اون هم زندگی کنی.این تنها راهیه که میتونه کمک کنه درصد خیانت مردا رو پایین اورد. بقیه ش هم به ذاتش بستگی داره

ولی بنظر من واقعا این خانوما هستن ک خیلی راحت میتونن جلوی خیانت همسراشونو بگیرن 

اونم اینطور ک وقتی میبینن مردی متاهله زن داره بجه داره اصلا سمتش نره ن مثل الان ک متاسفانه تا میفهمم طرف یکم پولداره یا واسشون خوب خرج میکنه دیگه چششون زنو بچه طرفو نمیبینه همه کارمیکنن تا مخ طرفو بزنن خیلی جامعه ی بدی شده خانوما بیاین خودمون سالمش کنیم خودتونو بذارین جای اون خانومی ک بهش خیانت میشه لطفا وارد زندگی کسی نشین 

چرا به نظرتون ما بايد كاري كنيم تا شخص مقابل نره خيانت كنه؟؟؟؟؟ يكي ميشه اينو برام روشن كنه؟؟؟؟! مرد خاين يا زن خاين كارشو ميكنه چشماشو ميبنده اين كارو ميكنه... نه به طرف مقابل فك ميكنه نه به خوبيها نه بديها چشاشو ميبنده كارشو انجام چه شما بهت ين باشين چه بدترين.... لطفا تو خودتون دنبال عيب ايراد نباشين كه پس فردا رفت دوس دختر زشت پيدا كرد بگين ميسوزم از اينكه دختريكه از من زشترهم بود😼....اعتماد به نفستون رو ببرين بالا وخودتون باشين مهربون عاشق هميشه زيبا..... ولي براي خودتون❤️

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز