2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 54 پست

بعد با خودم میگفتم اگه یکی از اینا بره سراغ شوهرم عکس العملش چیه اگه طرف یکم شل باشه با این قر و قمیش این دختره راحت وا میده حتی سده واسه خوشگذرونی چت بازی و اینا آدم جلو خطر و نمیتونه بگیره اونم با این شبکه های اجتماعی فقط باید طرفت قرص و محکم باشه ایشالله واسه هیچکس خیانت پیش نیاد

من تو ت لگرام تو گروهی عصو بودم و نه از روی اسم نه عکس جنسیتم مشخص نبود خانمی تو خصوصی شروع کرد به پ ...

خب فکرکنین هی ازین موارد پیش بیاد حالا با مدلای مختلف تو محل کار تو مرکز خرید تو تل گ ر ا م

ازیه روانشناس امریکایی پرسیدن چگونه جلوی خیانت رو بگیریم گفت تا زنی یاد نگیره وارد زندگی زن دیگه نشه خیانت همچنان باقیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

يعني زنها بايد ساده باشند؟! مردهاي هيز و چشم چرون ساده و غير ساده سرشون نميشه مردهاي خيلنتكار مشكل ...

اساسا این موردی که گفتم واسه بعضی زنا بود نمیگم حتما باید باحجاب باشیم بعضی زنا هستن خیلی افتضاحن اگه یه کم رعایت کنن شاید آمار خیانت کمتر بشه.بعضی مردا از بچگی عادت داشتن به خیانت کردن،به نظرم مقصر اصلی خیانت اکثرا زنا هستن مردا ظاهربین آفریده شدن عقلشون به چشمشونه ولی اگه زن پیشنهادشو قبول نکنه خیانت خیلی کمرنگ میشه

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  

خدای نکرده کسی اگر خیانت دید نباید تبر برداره ریشه خودشو بزنه که وای حتما تقصیر من بوده که اتفاقا اکثر دوستانی که تاپیک خیانت میزنن اولین چیزی که به ذهنشون میرسه اینکه من چیکار کردم که اون اینکارو کرد

اون مرد متاهلی که با دروغ وارد زندگی یه دختر مجرد میشه و با وجود داشتن زن و بچه خودشو جای یه مرد مجر ...

منم ب این خیلی فکرمیکنم

اون مرد دیگه اوضاعش خیلی خرابه

يك زن اگر خداااااي نكرده خيانت كنه كدوم ما حاضريم بگيم ببينيد شوهرش چيكار كرده؟؟؟!

نه نميگيم

اما مرد خيانت كنه يا زنش بد بوده يا زن مقابل عشوه ريخته

من در كل با خيانت مرد و زن مخالف صددرصدم

گفتم كار غيراخلاقيه

اما از زنهايي كه خيانت  مرد رو توجيه ميكنند وااااقعا حرصم ميگيره 

هرچقدرم زنا عوضی و فاسد و فاحشه 

مرد اگه سر سفره پدرمادر نون حلال خورده باشه و تربیتش درست باشه با هزارتا از این عشوه ها از راه به در نمیشه

نمونه هاشو‌ کم‌ ندیدم اطرافم‌

مرد سالم باشه تو یه اتاق پر از زن لختم بره به هیچ جاش حسابشون نمیکنه

نگید همچین مردی نیست چون هست فراوونم هستن از این مدل مردا

خب فکرکنین هی ازین موارد پیش بیاد حالا با مدلای مختلف تو محل کار تو مرکز خرید تو تل گ ر ا م ازیه رو ...

عزیزم زن شوهر دار که میره با  پسر مجرد خیانت میکنه به شوهرش چی؟؟ یا مرد زن دار که میافته دختر مجرد و واقعا گولش میزنه و دختره اصلن خبر نداره طرف زن داره چی؟؟

عزیزم زن شوهر دار که میره با  پسر مجرد خیانت میکنه به شوهرش چی؟؟ یا مرد زن دار که میافته دختر م ...

واقعا نمیدونم چی بگم فقط میدونم اون مرد دیگه تو منجلاب غرق شده وباید طلاق گرفت

من ادم میشناسم زنه پاک پاک که اصلن نمیشه بگی به شوهر کسی چشم داشته حالا به شوهرش چشم دارن خانومه واقعا نجیب ولی متاسفانه گیر یه شوهر خراب افتاده که چندین بار خیانت کرده و البته دکتر تشخیص بیماری روحی واسه آقا داده که دلیل هرزگیش هست اما اون آقا حتی اینم قبول نداره و اصلن دنبال درمان نیست 

هست ولي خدايي كمه  خوش به سعادت اون زنهايي كه چنين شوهرهايي دارند

به هر حال دوره زمونه ی بدی شده

ولی نمیشه هم همیشه گوش به فرمان و خوشگل و ارایش کرده و مدام در حال قربون صدقه رفتن شوهر و پختن غذاهای مورد علاقش بود از ترس اینکه مبادا خیانت کنه

مردی که در صورت کمبود یکی از اینا خیانت کنه همون بهتر که بره جهنم 

😔😔😔😔

و جالبه اون خانم به خاطر امنیت و رفاه بچه هاش که با این پدر تنها نمونن با این مرد ساخته چون این آقا صد در صد در صورت طلاق بچه هاشو میگیره واقعا خیانت هزاران علت داره نمیشه یه نسخه کلی پیچید