2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 54 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خيانت در هر رابطه اي كار غيراخلاقي محسوب ميشه

در رابطه زناشويي كاري تجاري خانوادگي....

دليلش هم در فرد خيانتكار وجود داره ...تعهد نداشتن باعث خيانت ميشه

وگرنه زن محبت نكردو ....همه بهانه است

اينهمه مرد زنهاشونو كتك هم ميزنند زنه خيانت نميكنه

با محبت بيشتر مرد ممكنه در معذوريت قرار بگيره و سعي كنه اشتباه نكنه ....همين

تو جامعه و دين ما هم به مرد اجازه داده شده بره ازدواج مجدد كنه و اين از احساس گناه مرد خييييييلي كم ميكنه متاسفانه

اساسا انتخاب سخت بود گزینه ها به هم مرتبط بودن ولی به این جمله اعتقاد دارم که به ناموس هرکی نظر بد داشته باشی بقیه هم به ناموست نظر بد دارن.با این وضع ظاهری بعضی زنا،منم که زنم متحول میشم تا به مردا برسه.مردا ظاهربینن هر چقدرم که زن صمیمی و خوب باشه اگه فرصتش و موردش پیش بیاد مرد خیانت میکنه

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  
اساسا انتخاب سخت بود گزینه ها به هم مرتبط بودن ولی به این جمله اعتقاد دارم که به ناموس هرکی نظر بد د ...

يعني زنها بايد ساده باشند؟!

مردهاي هيز و چشم چرون ساده و غير ساده سرشون نميشه

مردهاي خيلنتكار مشكلي اخلاقي دارند 

زنها پس چرا خيانت ميكنند؟؟!!

مردها زيادي خوش تيپ ميان بيرون؟؟؟

اصولا درصد وفاداری اقایون به نسبت خانمها خیلی کمتره. این هم به ذات مرداس که متاسفانه اماره بد ذاتا داره روز به روز بالاتر میره.که همین خیانت ها باعث شده زنها هم به جبران خیانت همسر همین کارو انجام بدن و دنبال هوی و هوس خودشون باشن. این زنها باعث میشن زنهای چشم و گوش بسته هم چشم و گوششون باز بشه برن دنبال کیف و کور خودشون. البته اکثر زنهایی که خیانت میکنن بخاطر بی پولی  سمت خیانت میرن   اما  مردا فقط واسه خوش گذرونی خیانت میکنن

يعني زنها بايد ساده باشند؟! مردهاي هيز و چشم چرون ساده و غير ساده سرشون نميشه مردهاي خيلنتكار مشكل ...

زنا اگرم خیلی ب خودشون میرسن حداقل شعور اینو داشته باشن ک واسه مردایی بجز مرد زندگیشون یا افراد متاهل دیگه انقدر عشوه خرکی نریزن🙄

زنا اگرم خیلی ب خودشون میرسن حداقل شعور اینو داشته باشن ک واسه مردایی بجز مرد زندگیشون یا افراد متاه ...

نمیشه جلو بقیه رو گرفت به خودشون نرسن که به هر حال تو همه جا همه جور آدم هستن اصلا خیلیها قصدشون از راه به در کردن طرفه اون آدم باید خودش از پس این وسوسه بر بیاد و خیانت نکنه

من تو ت لگرام تو گروهی عصو بودم و نه از روی اسم نه عکس جنسیتم مشخص نبود خانمی تو خصوصی شروع کرد به پیام دادن به من اینقدر خودشو لوس میکرد و عشوه میومد که نگو منم هنوز اصلن متوجه نشده بودم که منو با مرد اشتباه گرفته بعد یه دفعه گفت آقا تازه فهمیدم قصدش چیه بعد تا گفتم ببخشین اشتباه گرعتین من خانمم دمشو گداشت رو کولش فرار کرد

زنا اگرم خیلی ب خودشون میرسن حداقل شعور اینو داشته باشن ک واسه مردایی بجز مرد زندگیشون یا افراد متاه ...

نميدونم اما ممكنه هر زني بخواد عشوه خركي و سگي و مدلهاي ديگه بريزه 

مرد سالم باشه دست از پا خطا نميكنه

سالم هم نباشه .....

متاسفانه ما زنها خييييييييييييييييييييييييييلي به مردها رو داديم خيانت هم ميكنند باز تو خودمون دنبال دليلش ميگرديم

يا خودمون كم گذاشتيم

يا يك زن عشوه خركي ريخته

مردها كلا و اساسا كااااااااملا بي تقصر هستند

اااااااززززززز مممممااااااسسسسستتتتتت كه بببببببررررررررمممممممااااااسسسسسستتتتتتت

ولی بنظر من واقعا این خانوما هستن ک خیلی راحت میتونن جلوی خیانت همسراشونو بگیرن  اونم اینطور ک ...

اون مرد متاهلی که با دروغ وارد زندگی یه دختر مجرد میشه و با وجود داشتن زن و بچه خودشو جای یه مرد مجرد جا میزنه تکلیفش چیه ؟

بازم زنا مقصرن؟

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز