2777
2789

بچه ها تو تاپیک هام کاملش هست 

ولی یه خلاصه میگم 3 سال دوسم داره و دنبالمه من پارتنر داشتم و ایشون رو رد کردم ایشون بعد از اینکه متوجه شدن من کات کردم مادرشون مجدد تماس گرفتن برای خاستگاری که من رد کردم و ایشون تماس گرفتن با خودم که یکبار باهاشون بیرون برم و بسیار اصرار کردند (خیلی بچه ها اصرار کردند جوری ک هرکسی نمی‌دونست فکر می‌کرد من آنجلینا جولی ام آنقدر دنبال بیرون رفتن با منه) و من رفتم دیشب(تاپیک هام هست) و براشون مودبانه توضیح دادم که درگیر روابط قبلیمم و نمی‌تونم قبولشون کنم ایشون از خودشون گفتن و گفتند به مرور فراموش می‌کنم وقتی باهاشون رفت و آمد کنم مجدد براشون توضیح دادم 

ایشون امشب دوباره پیام دادن و خواهش کردن با دوست ایشون و نامزدشون پنجشنبه رو برم تئاتر 

و من گفتم خیر برنامه کاری و درسیم جوری نیست که بتونم برم و دوباره دارن اصرار میکنن 

بچه ها اصلا آدم بدی نیست مشکل خود منم

چیکار کنم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو از لحظه لذت ببر.

ی چی میشه دیگ تهش!

ت در هر صورت آب پاکیو بریز دستش ک قرار نیس باهاش بمونی

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

جدی رد کن بگو تصمبمم این هست چندوقت گذشته از قبلی؟اگر خیلی گذشته شرایط فرق میکنه اگر تازه هست هنوز د ...

باور کن کلا حرفای دیشبم این بود 

1 ماه ونیم 

برو از لحظه لذت ببر.ی چی میشه دیگ تهش!ت در هر صورت آب پاکیو بریز دستش ک قرار نیس باهاش بمونی

به خدا بهش گفتم 

اصلا انگار نمیشنوه 

اگر مشکل خاصی نداره ، قیافه قابل قبول ، شغل ، اخلاق خوب و... باهاش معاشرت کن و زندگیت رو به خاطر فردی که رفته  و به فکرت نیست هدر نده

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
اگر مشکل خاصی نداره ، قیافه قابل قبول ، شغل ، اخلاق خوب و... باهاش معاشرت کن و زندگیت رو به خاطر فرد ...

همه چیزش عالیه میگم ک مشکل از منه