2777
2789
عنوان

فرزندهمسر

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 27 پست
من ولله تنبیه نکردم بهش گفتم چرا روغنها رو حروم کردی همین.. اون زیربار نمیره چه رسه به اینکه تمیز هم ...

به یه علتی زیر بار نمیره

باهاش حرف بزن بگو عزیزم منکه نمیخوام دعوات کنم 

میخوام دروغ نگی 

و بعد از این این کارا رو با هم انجام بدیم 

الانم بیا باهم تمیز کنیم من پسرمو دوست دارم چون حتی اگه اشتباه کنه دروغ نمیگه

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

من همین سن بودمهروز کلی مواد قاطی میکردم میپختمزندکی مادرم روی هوا بود.یک ماهی بود گرون قیمت یادمه ا ...

خد رحمت کنه 

شما نمونه تربیت بدون فریاد هستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم ولی مورد مثل شما دیدم دختر خواهر زن داییم با یک مردی ازدواج کرد که پسرش ده ساله بوداون مرد ...

شوهرم که حتی پسرشم کار اشتباهی بکنه اصلا یک تو بهش نمیگه که مبادا بهش بربخوره

نمی‌دونم چند وقته ازدواج کردی کاری که گفتم رو انجام بده سعی کن به پسره نزدیک بشی 

اگر بیرون میرید دو نفری به شوهرت بگو برای فلانی بیا فلان چیز رو بخریم نداره 

نگران نباش همه مردها اولش جبهه میگیرن 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

اصلا میدونی چی میگی کی دعوا کرده چرا بیخود تهمت میزنی و قضاوت میکنی امان از دست بعضی آدمها

دعوا حتما مگه کتکه؟به نوجوون میگی چرا اینکارو کردی حکم همون دعوا رو داره براش.خودت نوشتی گفتم چرا اینکارو کردی به باباش گفتم بگو نکنه...امان از دست شما که بلد نیستی با بچه ۱۳ساله تا کنی.بچه خود من دقیقا ۱۳سالشه و میدونم‌ چجوریه.بلند اسمشو صدا میزنم ناراحت میشه میگه به من احترام نمیداری،چه برسه زیر سوال بردن کارهاش

خد رحمت کنه شما نمونه تربیت بدون فریاد هستید

💕🙏🏻

.من یک کارتون مجله اشپزی داشتم

از راهنمایی دبیرستان تا همشو درست نمیکردم اروم نمیگرفتم

چقدر مواد خراب میشد

چقدر ظرف کثیف میکردم.برای خرید مواد عذایی تا تجریش میرفتم باهاش.

نه لوس بودیم نه نازنازی..نه پرو بارمون اروده بود

اشپرزی و با مواد غذایی کار کردن روغن هدر دادن و گاز کثیف شدن 

واقعا چیز خاصی نیست 

ک به ادم سخت بیاد

💕

💕🙏🏻.من یک کارتون مجله اشپزی داشتماز راهنمایی دبیرستان تا همشو درست نمیکردم اروم نمیگرفتمچقدر مواد ...

دقیقا 

البته استارتر هم آدم بدجنسی نیستن این جریان که یهو مادر یه کودک شدن برای همه سخته

من توی باغچه آش درست میکردم

دقیقا البته استارتر هم آدم بدجنسی نیستن این جریان که یهو مادر یه کودک شدن برای همه سختهمن توی باغچه ...

دقیقا خواستم اینو بگم ک ایشون ادم بدی نیست

زن بابای داستانا نیست

فقط حوصله نداره

یا اینکه براش سخته

💕

شما بچه ی خودت هم باشه همین مشکلات را چه بسا بیشتر باهاش داری 

وقتی داره کاری می کنه که به نظرت خرابکاریه بگو بیا با هم انجام بدیم بعد قسمتای سختش رو شما به عهده بگیر بعد هم بگو بیا با هم تمیز کنیم 

کارهای مورد علاقه اش رو با هم انجام بدید 

حتی اگه پدرشم دعواش کنه باز از چشم شما می بینه 

شما چون بچه نداشتید و پا به پاش دوباره بزرگ نشدید نمی تونی یه بچه سیزده ساله رو درک کنی اونم تو سن بلوغ الآن باش نتونی کنار بیای بیست سالش بشه بایداز اون خونه بری

دقیقا البته استارتر هم آدم بدجنسی نیستن این جریان که یهو مادر یه کودک شدن برای همه سختهمن توی باغچه ...

ممنون عزیزم که قضاوتم نکردی هرکسی که قضاوت میکنه خودش باید جای طرف باشه اونوقت حرف وعمل معلوم میشه

ممنون عزیزم که قضاوتم نکردی هرکسی که قضاوت میکنه خودش باید جای طرف باشه اونوقت حرف وعمل معلوم میشه

ازدواج خودش سخته 

شما یهو مادر بچه ای شدی که شاهد رشدش نبودی 

و همه هم نشستن بگن وای چون نامادریه

ازدواج خودش سخته شما یهو مادر بچه ای شدی که شاهد رشدش نبودی و همه هم نشستن بگن وای چون نامادریه

خدا خیرت بده که قضاوت بیجا نکردی انشاالله خدابرای شما بهترینها رو بخواد❤